1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Tunca Beldesi Belediye Başkanı Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti

Tunca Beldesi Belediye Başkanı Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, ilçe merkezi Atatürk Caddesi’nde saat 14.30’da gerçekleşti. Tunca Beldesi’nde önceki dönem AK Parti belediye başkanı seçilen bir kişi ile husumetli olduğu bilinen diğer bir grup arasında bir iş yerinde sözlü tartışma başladı. Tartışma kavgaya dönüştü ve taraflar arasında tabancalarla ateş açıldı. H.K.’nın ateşlediği tabancadan çıkan kurşun Ahmet Naci Aytemiz’i vurdu, ismi açıklanmayan bir kişi de omuz bölgesinden yaralandı.

Silahlı kavgaya karışan şüpheliler olay yerinden uzaklaşırken, sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen Aytemiz, ambulansla Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm çabalara rağmen Aytemiz kurtarılamadı. Diğer yaralı ise Rize Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Polis ekipleri tarafından silah kullandığı belirlenen 2 şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı. Kaçan bir kişiyi yakalamak için ise çalışmalar devam ediyor.

KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA
Ardeşen Kaymakamlığı, Pazar Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamındaki olayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, taraflar arasında daha önce anlaşmazlık olduğu bilinen ve özel bir iş yerinde başlayan tartışmanın caddeye taşınmasıyla silahlı çatışmaya dönüştüğü belirtildi. Tunca Beldesi eski Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz’in ağır yaralandığı ve hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ifade edildi. Olayla ilgili olarak Pazar Cumhuriyet Başsavcılığı’nın adli soruşturma başlattığı ve şüpheli şahısların tespit edildiği, 2 kişinin yakalandığı ve bir kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tunca Beldesi Belediye Başkanı Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin