1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Tunceli’de Otomobil ile Kamyon Çarpıştı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti!

Tunceli’de Otomobil ile Kamyon Çarpıştı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tunceli ilinde meydana gelen trafik kazasında, biri çocuk olan 2 kişi hayatını kaybetti. Kaza, Tunceli ile Erzincan arasındaki kara yolunun 15. kilometresindeki Pah Köprüsü mevkiinde gerçekleşti. Kaza, plakası belirlenemeyen 12 AAC 814 plakalı cip ile hafriyat kamyonunun çarpışması sonucu meydana geldi. Cip hurdaya dönerken içinde bulunan 3’ü çocuk, toplamda 6 kişi yaralandı. Olayın ardından sağlık, itfaiye, UMKE, AFAD ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi.

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak, yaralılardan biri çocuk ve toplamda 2 kişi hayatını kaybetti. Durumu ağır olan 4 yaralının hastanedeki tedavisi devam ederken, kaza sonucu hafriyat kamyonunu kullanan şoför ise gözaltına alındı.

Kaza sonucunda hayatını kaybedenlerin kimlikleri henüz belirlenememiştir. Ancak yetkililer, olayla ilgili detaylı inceleme ve soruşturmanın devam ettiğini bildirdi. Tunceli- Erzincan kara yolunda meydana gelen bu üzücü olay, bölge halkını derin üzüntüye boğmuştur.

Kaza sonrasında, Tunceli Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitiren ve yaralanan kişilerin ailelerine acil şifalar diliyoruz. Trafik kazalarının önlenmesi ve benzer acı olayların yaşanmaması için alınacak tedbirlerin önemine bir kez daha vurgu yapıyoruz. Tunceli- Erzincan kara yolunda yaşanan bu kaza, sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması gerektiğini bir kez daha hatırlatmaktadır. Kazada hayatını kaybedenlerin aileleri ve yakınlarına baş sağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tunceli’de Otomobil ile Kamyon Çarpıştı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin