1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Tunceli’de Yolda Yaralı Serçe İçin Hayatını Tehlikeye Atan Hayvansever Muhabir!

Tunceli’de Yolda Yaralı Serçe İçin Hayatını Tehlikeye Atan Hayvansever Muhabir!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tunceli’de hayvansever kişiliğiyle bilinen Cihan Karaca, bir kamyonetle seyir halindeyken yolda yaralı bir serçe gördü. Serçeyi kurtarmak için kamyonetten inen Karaca, kamyonun çarpması sonucu yaralandı. Olay, dün Tunceli-Elazığ kara yolu Aktuluk mevkisindeki Pertek Kavşağı’nda gerçekleşti. Karaca’nın vücudunda kırıklar oluştu ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kamyonetin sürücüsünün ismi ve plakası tespit edilemeyen bir kişi tarafından kullanıldığı belirtilirken, Karaca’nın kuşu kurtarmak için yolun ortasına geldiğinde kamyonun çarptığı bilgisi paylaşıldı. Kazada yaralanan Karaca, önce Tunceli Devlet Hastanesi’ne ardından da Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Kaburgasında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar bulunan Karaca’nın hayati tehlikesi atlatıldı ve gözaltına alınan sürücü ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın detayları görüntülere yansırken, kamyonetin ani bir şekilde Karaca’ya çarpması ve ardından yaşanan panik anları izlendi. Kamyonet sürücüsünün yaşadığı şok sonrası olay yerine sağlık ve polis ekiplerinin sevk edildiği belirtildi.

Cihan Karaca’nın serçe kurtarma girişimi sonucu yaşadığı kaza, Tunceli’deki hayvanseverler ve çevre aktivistleri tarafından üzüntüyle karşılandı. Karaca’nın kısa sürede iyileşmesi ve sağlığına kavuşması için dualar edilirken, kaza sonrası hayvanları kurtarma konusunda daha dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Özellikle yolda hayvanların olduğu durumlarda araç kullanırken daha dikkatli olunması gerektiği önemle hatırlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tunceli’de Yolda Yaralı Serçe İçin Hayatını Tehlikeye Atan Hayvansever Muhabir!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin