1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. TÜRGEV’in Renkli Standı Festival Ziyaretçilerini Büyüledi!

TÜRGEV’in Renkli Standı Festival Ziyaretçilerini Büyüledi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2-6 Ekim tarihleri arasında Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenlenen ve 1 milyon 100 bin ziyaretçinin katıldığı bir festivalde, TÜRGEV’in standı büyük ilgi gördü. Ziyaretçiler, standda bulunan Güzel İşler Fabrikası, Keçe Broş, Gravür ve Ahşap Kese Baskı atölyelerine katılarak, VR gözlük ile İnteraktif GİF Sergisi’ni deneyimleme fırsatı buldular.

Etkinlikler ve kafe ile hem çocuklar hem de yetişkinler keyifli vakit geçirirken, TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Akıncı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Birinci, üçüncü gün TÜRGEV standında öğrenciler ve ziyaretçilerle bir araya geldi. İnsansız Su Altı Sistemleri ve İnsansız Hava Aracı kategorilerinde finalist olan TÜRGEV’in sponsoru olduğu “Eagle Tech Robotics” takımı ve game jam şampiyonu “Çikolata Sandım” takımı, “Leave Me Alone: Nöron” oyunu ile ziyaretçilere tanıtıldı.

Ziyaretçiler, TÜRGEV’in sunduğu burs ve eğitim imkanları hakkında bilgi almanın yanı sıra, deneyim alanlarını keşfettiler ve çeşitli atölye faaliyetlerine katılarak çeşitli hediyeler kazandılar. TÜRGEV standı, festival boyunca on binlerce ziyaretçiyi ağırladı ve katılımcılara eğlenceli ve bilgilendirici bir deneyim sunmayı başardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TÜRGEV’in Renkli Standı Festival Ziyaretçilerini Büyüledi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin