1. Haberler
  2. Ankara
  3. Turistik Tatvan Treni İkinci Yolculuğunda Renkli Anılarla Karşılandı

Turistik Tatvan Treni İkinci Yolculuğunda Renkli Anılarla Karşılandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turistik Tatvan Treni, 6 Ağustos tarihinde Ankara’dan İstanbul Üniversitesi öğrencilerini taşıyarak ikinci yolculuğunu tamamladı. Tren, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından uğurlanmış ve Tatvan Gar’ında çiçekler ve müzik eşliğinde karşılanmıştır.

İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi İzzet Karabacı, bu kültür etkinliğinin çok verimli geçtiğini belirtmiş ve 30 saatlik yolculuğun yorucu olsa da keyifli olduğunu ifade etmiştir. Yolculuğun her saniyesinin özenle planlandığını vurgulamıştır.

Diğer bir öğrenci olan İdil Minercimen ise çok güzel bir yolculuk geçirdiklerini ve misafirperver karşılandıklarını belirtmiştir. İlk tren yolculuğu olmasına rağmen keyifli ve eğlenceli geçtiğini dile getirmiştir. Turistik Tatvan trenini herkese tavsiye ettiğini söylemiştir.

Tren yolculuğu deneyimi yaşayan İstanbul Üniversitesi öğrencisi Bilgehan Maral, keyifli bir yolculuk geçirdiklerini ve Elazığ’da birçok tarihi yeri ziyaret ettiklerini anlatmıştır. Yataklı vagonlarının avantajından bahsederek güzel manzaralarla karşılaştıklarını belirtmiştir.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğrencisi Arzu Eyyübova ise ilk defa böyle bir tren yolculuğu deneyimlediğini ve keyif aldığını belirtmiştir. Tren yolculuğuna duyduğu heyecanı ifade etmiştir.

Son olarak, İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sude Balcı ise gezip gördükleriyle çok keyif aldıklarını ve Doğu’ya ilk kez geldiklerini dile getirmiştir. Gördükleri manzaraların inanılmaz keyifli olduğunu vurgulamıştır.

Bu güzel deneyimi yaşayan İstanbul Üniversitesi öğrencileri, Turistik Tatvan Treni ile gerçekleştirdikleri yolculuktan keyif aldıklarını ve bu tür kültürel etkinliklerin kendilerine yeni deneyimler kazandırdığını belirtmişlerdir. Hem yolculuğun keyifli geçmesi hem de ziyaret ettikleri tarihi mekanlarla dolu olan bu deneyim, öğrencilere unutulmaz bir tecrübe sunmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Turistik Tatvan Treni İkinci Yolculuğunda Renkli Anılarla Karşılandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin