1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Türk Bayrağına Saygısızlık! Devletin Egemenlik Alametlerine Karşı Provakatif Saldırılar Önlenmeli

Türk Bayrağına Saygısızlık! Devletin Egemenlik Alametlerine Karşı Provakatif Saldırılar Önlenmeli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Kayseri’de yaşanan üzücü olayların devletin adli süreçleri işlettikten sonra sınırlarımızın ötesinde provokasyon mahiyetinde kullanılmasının yanlış olduğu belirtildi. Türkiye’nin Suriye halkının esenliği için gösterdiği çabaların her türlü provokasyonun üzerinde olduğu vurgulandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, suç işleyen herkesin hukuk içinde cezasını bulacağını belirterek, hiç kimsenin hukukun ve meşru devlet organlarının yerine geçerek hareket etme hakkı olmadığını ifade etti. Ülkede kargaşa çıkarmaya çalışanların hedeflerine ulaşamayacakları vurgulandı.

Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Suriye’de yaşanan provokatif olaylarda kimlerin ne amaçla hareket ettiğinin bilindiğini belirterek, ülkenin birlik ve beraberliğine zarar verebilecek algılara karşı durulacağının altını çizdi. Vatandaşlar sosyal medya üzerinden yapılan provokasyonlara karşı sağduyulu olmaya davet edildi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medya platformlarında Türk Bayrağı’na yönelik saldırı görüntülerinin soruşturulacağını açıkladı. Türk Bayrağı’na yapılan saygısızlık ve saldırıların kesinlikle kabul edilemez olduğu belirtildi ve soruşturmanın başlatıldığı ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türk Bayrağına Saygısızlık! Devletin Egemenlik Alametlerine Karşı Provakatif Saldırılar Önlenmeli
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin