1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP), Bayramlaşma Etkinliğini Başarıyla Gerçekleştirdi

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP), Bayramlaşma Etkinliğini Başarıyla Gerçekleştirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP), düzenlediği geleneksel bayramlaşma etkinliğini  büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Bu etkinlik, bayramın önemini vurgulamak ve toplumun temeli olan ailenin kutsallığına dikkat çekmek amacıyla düzenlendi. TÜDİP Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Gülnur Kamaşak’ın öncülüğünde bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, bayramın manevi atmosferini paylaşarak dayanışma ve birlik mesajı verdiler.

Etkinlikte, TÜDİP Yönetim Kurulu Üyeleri Kadriye Yüksel, Seycan Tanfer, Şebnem Akman, Balta Aslı Aydın, Hülya Kaan, Naz Kamaşak, Esra Çiftçi Aslan, Samira Şenocak ve Hatice Bezal’ın yanı sıra, Bakü’den gelen yönetim kurulu üyeleri Mahru Norton ve Günay Aliyeva da yer aldı. Ayrıca, Eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz ve İstanbul Valisi Davut Gül’ün kıymetli eşi Gülden Gül hanımefendi de onur konuğu olarak etkinliğe katıldılar.

Gülnur Anlar Kamaşak, yaptığı konuşmada, bayramlara gereken değeri vermenin, büyüklerimize saygı ve küçüklerimize örnek olmanın önemine vurgu yaparak, “Türklüğün simgesi bayramlarımızı yaşatmak için çalışacağız” dedi. Bu tür organizasyonların kadınların iş hayatındaki rollerini pekiştirmesi ve karşılıklı destek ağlarını genişletmesi açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Ayrıca, ulusal ve uluslararası iş birliği fırsatlarının değerlendirilmesi ve yeni projelerin hayata geçirilmesi adına bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Sonuç olarak, TÜDİP’in düzenlediği bu anlamlı etkinlik, Türk ve dünya iş kadınlarının birlik ve beraberlik içerisinde, daha parlak bir gelecek için el ele verme arzusunu bir kez daha gözler önüne serdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP), Bayramlaşma Etkinliğini Başarıyla Gerçekleştirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin