1. Haberler
  2. Spor
  3. Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım’a Destek Mesajı!

Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım’a Destek Mesajı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde seçim heyecanı yavaş yavaş artmaya başladı. Ali Koç’un 6 yıllık başkanlık dönemi, memnuniyetsizlik ve hayal kırıklığı yarattığı için camiada tartışma konusu olmaya devam ediyor. Sarı lacivertli kulüp, yeni başkanını belirlemek için 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak kurultaya hazırlanıyor. Bu seçimde eski başkanlarından Aziz Yıldırım da adaylık için kendini göstermiş durumda.

Aziz Yıldırım’ın 6 yıllık aradan sonra tekrar adaylık açıklaması, Fenerbahçe taraftarı arasında heyecan ve umut yarattı. Efsanevi başkanın geri dönüşüne destek mesajları, sosyal medyada ve camiada giderek artmaktadır. Fenerbahçe camiasının önemli isimlerinden biri olan Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı Başkanı Abdullah Çalışkan da Aziz Yıldırım’a destek verenler arasında yer almaktadır.

Abdullah Çalışkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Aziz Yıldırım ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak destek mesajını iletti. Çalışkan, Aziz Yıldırım’ı güçlü olana değil, haklı olana destek verme konusundaki tutumuyla öne çıkaran bir isim olarak nitelendirdi. Aynı zamanda Aziz Yıldırım’ı Kuva-yi Milliye ruhunu taşıyan gerçek bir vatansever olarak tanımladı. Fenerbahçe taraftarı olarak, Aziz Yıldırım’a başkanlık yarışında başarılar diledi.

Diğer taraftan, Ali Koç’un başkanlık dönemi boyunca gerçekleştirdiği çalışmalar ve kulübe kattığı değerler de göz önünde bulundurulmalıdır. Sarı lacivertli camianın geleceği adına yapılacak olan seçimin, Fenerbahçe’nin önümüzdeki dönemdeki yönetim ve hedefleri açısından büyük bir öneme sahip olduğu görülmektedir. Sonuç olarak, Fenerbahçe’nin yeni başkanını belirleyecek olan kurultayın tüm camiaya hayırlı olmasını temenni ederiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım’a Destek Mesajı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin