1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Türk Silahlı Kuvvetleri’nden Şaşırtıcı Operasyon: Dağdaki Kadın Terörist ‘Beni Kurtarın’ Dedİ!

Türk Silahlı Kuvvetleri’nden Şaşırtıcı Operasyon: Dağdaki Kadın Terörist ‘Beni Kurtarın’ Dedİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terörle mücadelesi, hem yurt içinde hem de sınır ötesinde artan bir tempoyla devam ederken, Siirt’te ilginç bir olay yaşandı. Dağda bulunan bir kadın terörist, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak “Alo ben terörist, beni kurtarın” diyerek yardım istedi. Güvenlik güçleri devletin şefkat elini uzatarak, PKK’lı grup içinde cinsel saldırıya uğrayan kadın teröristi, 25 dakika içinde dağdan aldı.

Kadın terörist, güvenlik merkezine getirilerek sorguya alındı. Öncelikle kendisini iyi ve güvende hissettirmek için gerekli önlemler alındı, su ve yemek ikram edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen kadın terörist, küçük yaşta kandırılarak örgüte katıldığını belirtti ve “Teslim olanlara Türk askerinin kötü davrandığı söyleniyordu. Bunun gerçek olmadığını gördüm” dedi. Kadın terörist, dağın 60’ıncı metresinde küçük bir mağarada 200 metrelik sarp bir yarın üzerinde zor şartlarda yaşadıklarını anlattı. Teröristin işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Diğer bir taraftan, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 9 PKK’lı teröristin hava harekâtıyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu. MSB’nin yaptığı açıklamada, “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, ‘çelikten pençeleri’ ile terör hedeflerini etkili şekilde vurmaya devam ediyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 9 PKK’lı terörist, hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi” bilgisi paylaşıldı. Bu operasyonlarla terör örgütünün etkisiz hale getirilmesine devam edilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türk Silahlı Kuvvetleri’nden Şaşırtıcı Operasyon: Dağdaki Kadın Terörist ‘Beni Kurtarın’ Dedİ!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin