1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Türk Sporu Dikkat Çekici Başarılarla Dolu!

Türk Sporu Dikkat Çekici Başarılarla Dolu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Gençlik ve Spor Bakanlığının tüm branşlara büyük destek verdiğini belirterek, spordan anlamayanların bakanlığı eleştirmemesi gerektiğini ifade etti. Şahin, 2023’te dünya şampiyonu olduklarını ve Türk sporunun geliştiğini vurgulayarak ileride daha büyük başarılar elde edeceklerini söyledi.

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ise sporcunun bir makine olmadığını ve Sportif başarılar elde etmek için bakanlığın destek verdiğini belirtti. Gözgeç, Cezayirli sporcu Imane Khelif ile ilgili resmi başvuruyu yaptıklarını ve IOC’un başvuruya olumlu cevap verdiğini dile getirdi. Khelif’in diskalifiye edilmemesi gerektiğini belirten Gözgeç, duruma göre hareket edeceklerini ifade etti.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda gümüş madalya kazanan milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, kadın sporcuların önemli başarılar elde ettiğini ve ülkeyi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi. Çakıroğlu, olimpiyata giden tüm sporcuların özel olduğunu ve çocuklara öncü olmak istediklerini vurguladı. Hatice Akbaş ise gümüş madalya kazandığı için mutlu olduğunu ve gelecekte daha büyük başarılar elde edeceklerine inandığını ifade etti.

Bronz madalya kazanan Esra Yıldız Kahraman ülkeye güzel bir başarıyla döndüklerini ve Tokyo 2020’de kaçırdıkları madalyayı bir sonraki olimpiyatlarda kazanacaklarına inandığını belirtti. Nafia Kuş Aydın, Paris’te bronz madalya kazandığını ve tüm sporcuların bir sonraki olimpiyatta ülkeyi en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediğini dile getirdi. Buse Tosun Çavuşoğlu ise kadın güreşinde tarihi bir başarı elde ettiklerini ve altın madalyayı kazanmak istediklerini ancak bunun nasip olmadığını belirtti. Çavuşoğlu, 2028’de altın madalyayı kazanacaklarına inandığını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türk Sporu Dikkat Çekici Başarılarla Dolu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin