1. Haberler
  2. Ankara
  3. Türkiye Siyasetinden Bayram Planları! Liderler Nerede Olacak?

Türkiye Siyasetinden Bayram Planları! Liderler Nerede Olacak?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’deki siyasi liderlerin Ramazan Bayramı’nda nerede olacaklarına dair bilgiler paylaşıldı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi bir programı olmadığı ve bayramı ailesi ile Ankara dışında geçireceği belirtildi. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un ise bayramı İstanbul’da geçireceği ifade edildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bayramı ailesiyle memleketi Manisa’da geçireceği ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bayram boyunca Ankara’da olacağı bilgisi verildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ankara’da, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın ise İstanbul’da bayram geçireceği belirtildi. DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları’nın Adana’da, Tuncer Bakırhan’ın ise Ankara’da olacağı bilgisi paylaşıldı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin bayramın ilk gününü memleketi Eskişehir’in Günyüzü ilçesinde geçireceği ve ikinci gün Muhsin Yazıcoğlu’nun kabrini ziyaret edeceği belirtildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun bayramı Ankara’da karşılayacağı ve partililerle bayramlaşacağı ifade edildi. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın İzmir’de, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Afyonkarahisar’da, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Yalova’nın Elmacık köyünde bayramı geçireceği bilgisi verildi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun İstanbul’da, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ise ailesiyle Ankara’da bayram geçireceği belirtildi. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun bayramın ilk gününü Ankara’da, sonraki günlerini Diyarbakır ve Batman’da geçireceği ifade edildi. Siyasi liderlerin bayram programlarına dair bu bilgiler, Türkiye’de Ramazan Bayramı’nın nasıl geçeceği konusunda bilgi verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türkiye Siyasetinden Bayram Planları! Liderler Nerede Olacak?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin