1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Türkiye’nin Önemli Holdinglerinden Bir Çift: Kaya Ailesi’nin Müjdeli Haberi!

Türkiye’nin Önemli Holdinglerinden Bir Çift: Kaya Ailesi’nin Müjdeli Haberi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin önde gelen holdinglerinden birinin yönetim kurulu üyeleri olan Doruk Kaya ve eşi Tuğana Hanım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “en az üç çocuk yapın” çağrısını yerine getiriyor. Tuğana Hanım beş aylık hamile ve üçüncü çocuklarını bekliyor. Kıbrıs’ta 2016 yılında evlenen Kaya çiftinin ilk çocukları Alara, 2019 yılında New York’ta dünyaya gelmişti. İkinci çocukları Larisa ise 2021 yılında doğmuştu. Üçüncü çocukları ise erkek olacak ve doğumu için şubat sonu planlanmıştır.

Doruk Kaya ve Tuğana Hanım’ın müjdeleriyle birlikte, Dilek-Ali Nuri Türker çiftinin kızları Serra Türker Bayır ve diğer çocukları hakkında da haberler gelmeye devam ediyor. Lara Hanım’ın nişanlandığı Berke Özgül ile Londra’da düğün yapmış olması ve bu mutlu günlerine tanıklık etmek için birçok tanıdık ismin “Komşu”ya gittiği belirtiliyor. Aynı ailede Serra Hanım’ın da 2022 yılında evlenmiş olduğu ve Mina Türker’in ise Mart ayında nişanlandığı ve kısa bir süre içerisinde Londra’daki aile töreniyle evlendiği bilgisi verilmektedir.

Hollywood yıldızı Robert De Niro ile şef Nobu Matsuhisa’nın İstanbul’daki restoranının Londra mutfak ekibi, şehre farklı bir hava katacak. Restoranın baş şefi Kyle Martson, baş suşi şefi Go Namerikawa ve sos şefi Thomas Poulios, özel bir menüyle İstanbullu gastronomi tutkunlarıyla buluşacak. Mutfak ekibinin özel omakase menüsü, 9-12 Ekim tarihleri arasında deneyimlenebilecek.

Eylül ayı, sanatseverler için oldukça verimli geçmişe benziyor. İstanbul Modern’de Japon sanatçı Chiharu Shiota’nın sergisinin açılması ve Olafur Eliasson ile Ozan Sağdıç’ın eserlerinin sergilenmesi büyük ilgi görmüş. Sonuç olarak, müzeyi ziyaret eden kişi sayısı Eylül ayında rekor kırarak 85 bin kişiye ulaşmıştır. Rekabet dolu sanat sezonuna giren müze, ziyaretçi rekoru kırmıştır ve yöneticiler tebrik edilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türkiye’nin Önemli Holdinglerinden Bir Çift: Kaya Ailesi’nin Müjdeli Haberi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin