1. Haberler
  2. Spor
  3. Türkiye’nin Rakibi İzlanda’dan Açıklanan Aday Kadro Göz Kamaştırıyor!

Türkiye’nin Rakibi İzlanda’dan Açıklanan Aday Kadro Göz Kamaştırıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin UEFA Uluslar B Ligi’ndeki rakibi olan İzlanda, 9 Eylül Pazartesi günü İzmir’de yapılacak maçın aday kadrosunu açıkladı. Teknik direktör Age Hareide yönetimindeki İzlanda’nın aday kadrosunda kalede Elias Rafn Olafsson, Hakon Rafn Valdimarsson ve Patrik Sigurdur Gunnarsson gibi isimler yer alıyor. Defansta Alfons Sampsted, Valgeir Lunddal Fridriksson, Gudlaugur Victor Palsson, Kolbeinn Birgir Finnsson, Sverrir Ingi Ingason, Hjörtur Hermannsson, Daniel Leo Gretarsson ve diğerleri görev alacak. Orta sahada Johann Berg Gudmundsson, Arnor Sigurdsson, Gylfi Sigurdsson, Arnor Ingvi Traustason, Jon Dagur Torsteinsson ve diğerleri sahada olacak. Forvette ise Orri Steinn Oskarsson ve Andri Lucas Gudjohnsen forma giyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun internet sitesinde yer alan bilgilere göre, A Milli Futbol Takımı’nın 2024-2025 UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ikinci maçında 9 Eylül Pazartesi günü İzmir’de oynayacağı maçta İzlanda ile karşılaşacak. Maçın heyecanı artarken, İzlanda’nın aday kadrosunda görev alacak oyuncular da belli oldu. İzlanda’nın kalecileri Elias Rafn Olafsson, Hakon Rafn Valdimarsson ve Patrik Sigurdur Gunnarsson gibi isimlerden oluşuyor. Defans oyuncuları Alfons Sampsted, Valgeir Lunddal Fridriksson, Gudlaugur Victor Palsson, Kolbeinn Birgir Finnsson, Sverrir Ingi Ingason, Hjörtur Hermannsson, Daniel Leo Gretarsson, Logi Tomasson kadroda yer alıyor.

Orta saha oyuncuları Johann Berg Gudmundsson, Arnor Sigurdsson, Gylfi Sigurdsson, Arnor Ingvi Traustason, Jon Dagur Torsteinsson ve diğerleri kadroda yer alıyor. Forvette ise Orri Steinn Oskarsson ve Andri Lucas Gudjohnsen forma giyecek. Maç öncesinde takımların kadroları belirlenirken, İzlanda’nın oyuncu tercihleri merak konusu olmaya devam ediyor. Teknik direktör Age Hareide yönetimindeki İzlanda’nın kadrosunda yer alan oyuncular, Türkiye’nin milli futbol takımı karşısında nasıl bir performans sergileyecekleri büyük bir merak konusu olarak dikkat çekiyor. Bu mücadele, futbol severlerin heyecanla beklediği bir maç olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türkiye’nin Rakibi İzlanda’dan Açıklanan Aday Kadro Göz Kamaştırıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin