1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Türkşeker Fabrikaları 1350 Geçici İşçi Alımı Yapıyor! Başvuru Detayları Burada!

Türkşeker Fabrikaları 1350 Geçici İşçi Alımı Yapıyor! Başvuru Detayları Burada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkşeker, fabrikalarına 1350 geçici işçi alımı yapacağını duyurdu. Resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, iş Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere toplamda 1350 geçici işçi alımına ilişkin detayların 23-27 Eylül 2024 tarihleri arasında ‘http://iskur.gov.tr’ internet adresinden yayımlanacağı belirtildi.

Bu alım kapsamında farklı alanlarda toplamda 1350 kişinin istihdam edileceği açıklandı. Bu pozisyonlar arasında 723 mekatronik bakım onarım teknisyeni, 383 kimya teknisyeni, 98 metal teknolojisi teknisyeni, 56 elektrik teknisyeni, 50 mekaniker buhar kazanları teknisyeni, 14 bilgisayarlı makine teknisyeni, 2 inşaat teknisyeni, 23 iş makineleri operatörü ve 1 tır şoförü bulunmaktadır.

Türkşeker işçi alımı başvurusu yapmak isteyen adaylar, başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilirler. Adım adım başvuru süreci, İŞKUR’un resmi web sitesine gidilmesi, “İş Arayan” bölümüne giriş yapılması, iş ilanlarının bulunması ve uygun pozisyonlar için başvurunun tamamlanması adımlarını içermektedir.

Başvuru şartları arasında her pozisyon için farklı kriterler bulunmaktadır. Örneğin, İş Makineleri Operatörü olmak için en az ilköğretim mezunu ve sürücü belgesine sahip olma şartı aranırken, Tır Şoförü için en az ilköğretim mezunu, sürücü belgesine ve en az 1 yıl tecrübeye sahip olma şartı bulunmaktadır.

Genel şartlar arasında ise askerlik durumu, sağlık şartları, eğitim belgeleri gibi kriterler yer almaktadır. Adaylar için kura yöntemi ile seçilme imkanı da sunulmaktadır. Toplamda 1350 geçici işçi alınacak ve işçiler 6 ay süreyle istihdam edilecektir.

Başvuruların İŞKUR’un İl/Şube Müdürlükleri üzerinden yapılacağı belirtilirken, başvuru tarihleri 23 Eylül-27 Eylül 2024 olarak açıklanmıştır. Türkşeker’in yapacağı bu işçi alımı, istihdam olanakları arayan adaylar için önemli bir fırsat sunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türkşeker Fabrikaları 1350 Geçici İşçi Alımı Yapıyor! Başvuru Detayları Burada!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin