1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. TUSAŞ Saldırısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Sert Açıklamalar!

TUSAŞ Saldırısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Sert Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine düzenlenen terör saldırısında yaralanan vatandaşları Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde ziyaret etti. Özel, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Bugün bir terör saldırısıyla Türkiye’ye yön verilmeye çalışıldığı, istikamet tayin edilmeye çalışıldığı, duyguların yönetilmeye çalışıldığı, insanların korkutulmaya çalışıldığı ve siyasete yön verilmeye çalışıldığı bir durumdur. Bunu yapmaya kalkan kim olursa olsun karşısında bir ve bütün olarak durmak lazım” dedi.

Saldırıda 5 kişinin hayatını kaybettiği ve 22 kişinin yaralandığı belirtilirken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, saldırının ardından Ankara’ya dönerek yaralıları ziyaret etti. Özel’e Genel Başkan Yardımcıları ve Ankara İl Başkanı eşlik etti. Özel, hastane önünde basın açıklaması yaparak yaralılar hakkında bilgi verdi.

Özel’in açıklamalarında, “Şu anda beş şehidimiz var. 22 yaralımızdan sekizi taburcu olmuştu. 14 yaralımız bu hastanede ve farklı hastanelerde tedavileri devam ediyor” ifadelerine yer verildi. Özel, terör saldırısına karşı toplumun birlik içinde olması gerektiğini vurgulayarak, saldırıyı gerçekleştirenlerin amacının korku yaratmak ve siyasete yön vermek olduğunu belirtti.

Özel, gazetecilerin DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan’ın Abdullah Öcalan ile görüşmesi konusundaki sorusuna ise, “Bunları cevaplayacağımız çok kürsümüz var ama yanımızda devlet memurları varken biz siyasetin o boyutuna girmemiz doğru olmaz. Onu nasılsa birkaç saat içinde cevaplayacağımız başka ortamlar olur” yanıtını verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TUSAŞ Saldırısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Sert Açıklamalar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin