1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. TUSAŞ Saldırısında Şehit Düşen Kahramanlarımız Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

TUSAŞ Saldırısında Şehit Düşen Kahramanlarımız Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Ankara TUSAŞ saldırısı şehitlerine veda ediyor. Teröristlerin gerçekleştirdiği saldırıda hayatını kaybeden Murat Arslan için Kahramankazan’da cenaze töreni düzenlendi. Arslan’ın cenazesi Merkez Ulu Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kahramankazan Şehitliği’ne defnedildi.

Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve diğer yetkililer ile vatandaşlar katıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Erbaş, “Milletimizin başı sağ olsun. Biz biliyoruz ki Allah yolunda öldürülenler ölü değildir, diridirler. Murat Arslan kardeşimize başsağlığı diliyorum. Hiçbir saldırı bizleri yolumuzdan döndüremez. Savunma sanayimize yapılan bu saldırıyı millet olarak lanetliyoruz” dedi.

Diğer taraftan, Hasan Hüseyin Cambaz, Cengiz Coşkun ve Zahide Güçlü için Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda, Atakan Şahin Erdoğan için ise Sincan’da ayrı ayrı tören düzenlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TUSAŞ Saldırısında Şehit Düşen Kahramanlarımız Son Yolculuğuna Uğurlanıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin