1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. TUSAŞ’a Düzenlenen Terör Saldırısıyla İlgili Şok İddia: Flash Bellekte Devlet Kurumlarının Listesi Çıktı!

TUSAŞ’a Düzenlenen Terör Saldırısıyla İlgili Şok İddia: Flash Bellekte Devlet Kurumlarının Listesi Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Partisi’nin Genel Başkanı Ümit Özdağ, TUSAŞ’a yapılan terör saldırısı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, “Böyle bir saldırının Ankara’da gerçekleşeceğine dair, son 1 haftada basın dahil değişik çevrelerde bir şayia dolaşıyordu” dedi. Ayrıca geçen hafta ele geçirilen bir flash belleğin içerisinden belirli devlet kurumlarının listesinin çıktığını ve hatta suikast planlarının da olduğunu iddia etti.

Ümit Özdağ, NOW TV’de canlı yayına katılarak Ankara Kahramankazan’daki TUSAŞ saldırısıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. “Flash bellekte devlet kurumlarının listesi çıktı” diyen Özdağ, saldırıyı önceden bilen çevrelerin olduğunu ve güvenlik önlemlerinde zaafiyet olduğunu vurguladı.

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.’nin (TUSAŞ) tesisinde gerçekleşen terör saldırısında 5 kişi şehit oldu, 3’ü ağır 22 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör saldırganlarının PKK’nın olabileceğini belirtti. Bakan Yerlikaya, saldırıyı gerçekleştiren 2 saldırganın öldürüldüğünü açıkladı.

TUSAŞ’taki terör saldırısında iki saldırganın taksi durağından hedeflerine gitmek için taksilerini kullandığı ve saldırı sırasında masum insanlara saldırdıkları belirtildi. Ancak saldırının detayları hala netlik kazanmış değil.

Bu korkunç olayın ardından siyasetçiler de tepkilerini dile getirdi. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, terörün son bulması için diyaloğun önemini vurgularken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milli birlik ve kardeşliğin her türlü kötülüğe karşı duracağını belirtti. Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin kardeşliğinin önünde hiçbir şeyin duramayacağını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TUSAŞ’a Düzenlenen Terör Saldırısıyla İlgili Şok İddia: Flash Bellekte Devlet Kurumlarının Listesi Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin