1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. TUSAŞ’ta Saldırı Sonrası Acı İtiraflar: “Hayatımın En Acı Siparişi”

TUSAŞ’ta Saldırı Sonrası Acı İtiraflar: “Hayatımın En Acı Siparişi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TUSAŞ’ın Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yapılan terör saldırısında şehit olan Zahide Güçlü Ekici’nin eşi, evlilik yıl dönümünde çiçek göndermişti. Çiçeği götüren Ali Özdemir, saldırıdan 20 dakika sonra kurtuldu. Sipariş edilen çiçeğin Eryaman’dan TUSAŞ’a götürülmesi sırasında çeşitli aksilikler yaşandı. Gönderici onayını almak için çiçeğin fotoğrafını çeken şoför arkadaş, yanlışlıkla farklı bir çiçeğin fotoğrafını çekti. Ancak, onay alındıktan sonra çiçek değiştirildi. Özdemir, o gün Saray bölgesine hiç sipariş olmadığını ve doğrudan TUSAŞ’a gittiklerini belirtti, belki farklı bir mekanda oyalansalardı çatışmanın içinde kalacaklardı.

Ali Özdemir, saate 15:00’da TUSAŞ’a ulaştıklarını ve saldırının gerçekleştiği posta dağıtım merkezine çiçekleri bıraktıklarını söyledi. Ekici’yi saat 15:06’da arayıp çiçeklerin teslim edildiğini belirtti. Ancak, saldırı haberini alınca şok olduklarını ifade etti. Özdemir, saldırının çiçeği bıraktıkları yerde gerçekleştiğini öğrenince büyük üzüntü yaşadı. Yaptıkları teslimatın hayatlarının en acı deneyimi olduğunu dile getiren Özdemir, keşke o gün o bölgede olmasalardı ya da daha erken ya da geç gitseydik dedi.

Saldırıdan sağ kurtulan Ali Özdemir, olayın ardından büyük bir şoka girdiklerini ve saldırının gerçekleştiği posta merkezine bıraktıkları çiçeklerin hala durduğunu öğrendiklerini belirtti. Olayın ardından büyük bir üzüntü yaşadıklarını ve olayın etkisinden hala kurtulamadıklarını ifade etti. Bir daha benzer acı olaylar yaşanmaması temennisinde bulunan Özdemir, yaşadıkları deneyimi unutamayacaklarını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TUSAŞ’ta Saldırı Sonrası Acı İtiraflar: “Hayatımın En Acı Siparişi”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin