1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Tutuklu Dilan Polat’ın İlginç Talebi headlinesinde dikkatleri çekebilir.

Tutuklu Dilan Polat’ın İlginç Talebi headlinesinde dikkatleri çekebilir.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşık 6 aydır “Suç örgütü kurma ve üye olma”, “mal varlığı değerlerini aklama” ve “yasadışı bahis” suçlarından tutuklu bulunan bir kişi, kendini kesici aletle yaraladığı iddiasının ardından avukatından tahliye talep etti.

Bir ceza infaz kurumunda tutuklu olan bu kişinin avukatı, müvekkilinin sağlık sorunları yaşadığını ve kendisini kesici aletle yaraladığını belirterek, sağlık sorunlarının tehlike arz ettiğini ve cezaevinde kalmasının uygun olmadığını savundu.

Bir savcılık biriminin isteği üzerine üç suçlama alan bu kişinin avukatı tarafından öne sürülen gerekçelerin uzmanlarca değerlendirilmesi talep edildi.

Savcılık, tutuklu olan kişinin en yakın Adli Tıp Kurumu birimine sevk edilmesine karar verdi ve cezaevindeki sağlık durumunun tehlikesinin değerlendirilmesi için rapor istedi. Ardından Adli Tıp Kurumu’na sevk edilip uzman raporlarının alınması ve talebin karara bağlanması bekleniyor.

Duruşmaya katılan bu kişi, tutuklu sanıklar arasındaydı ve mahkeme ara karar olarak tutukluluğun devamına karar verdi. Dosyanın başka bir mahkemeye aktarılmasıyla duruşma ertelendi.

Başka bir iddiaya göre, tutuklu olan bu kişinin tutukluluk durumundan rahatsız olduğu ve sinir krizi geçirerek kendisine zarar verdiği açıklandı.

Sonrasında bu kişi, bulunduğu cezaevinde sinir krizi yaşadı ve kendisine zarar verdi. Avukatı, şu anda kişinin sağlık durumunun iyi olduğunu ancak psikolojik olarak kötü olduğunu ve hastaneye sevk edilme ihtimalinin bulunduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tutuklu Dilan Polat’ın İlginç Talebi headlinesinde dikkatleri çekebilir.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin