1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Tuzla’da Gecekondu Üzerine Araç Düştü

Tuzla’da Gecekondu Üzerine Araç Düştü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün akşam Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana gelen kaza, iddiaya göre, bir hafif ticari aracın yokuşlu yolda manevra yaparken sürücünün kontrolünden çıkması sonucu gerçekleşti. Araç, savrularak bir gecekonduya düştü.

Sürücü Mehmet Aytemiz kazayı yara almadan atlattı ancak yanında bulunan oğlu Yusuf Aytemiz hafif yaralandı. Gecekondu sahipleri Gürbüz ve Fatma İpek çifti ise büyük korku yaşadı.

Yusuf Aytemiz hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ticari aracın gecekondu evinin üzerine düşmesi sonucu İpek çifti evde mahsur kaldı. Araç, olay yerine gelen vinç yardımıyla kaldırıldı. Ev sakinleri, daha önce de benzer kazaların yaşandığını belirterek yetkililerden önlem alınmasını talep etti.

Araçları evlerinin üzerine düşen Caner İpek, “Burada üçüncü kez kaza oluyor. Annem babam balkonda mahsur kaldı. Bariyer ya da istinat duvarı istiyoruz buraya. Annem babam üç saattir balkonda mahsur kaldılar. Bir çözüm bekliyoruz artık. Yol dar, araba geri geri gelirken düşüyor” şeklinde konuştu.

Kazada evde bulunan Fatma İpek ise “Büyük korku hissettik. Öleceğiz sandık. Kaçıncı kez buraya araba düşüyor. Araba patladı patlayacak dedik” şeklinde ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tuzla’da Gecekondu Üzerine Araç Düştü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin