1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Tuzla’da Polise Silahlı Saldırı: 1 Polis Yaralandı, 1 Şüpheli Öldü!

Tuzla’da Polise Silahlı Saldırı: 1 Polis Yaralandı, 1 Şüpheli Öldü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polis ekipleri, Tuzla Tepeören Villaları’ndaki bir adreste “dolandırıcılık” suçundan aranan bir şüpheliyi aramaya gitti. Ancak arama sırasında içeriden silahla ateş açılması sonucu bir polis memuru yaralandı. Yaralı polis memuru Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Adresteki şüphelilerden S.İ. ve Ç.G. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, direnen bir zanlı E.E. polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

Olayın ardından polis ekiplerinin adreste incelemelerine devam ettiği belirtildi. İstanbul Valiliği, yaşanan olayla ilgili olarak bir açıklama yaparak operasyonun detayları hakkında bilgi verdi. Valilik açıklamasında, Tuzla’da 03.10.2024 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda silahlı bir saldırıya maruz kalındığı ve bir polis memurunun ağır yaralandığı ifade edildi. Yaralı polis memurunun hastanede tedavi altında olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Ayrıca operasyonda E.E. isimli şahsın ölü ele geçirildiği, F.İ. ve Ç.G. isimli diğer şahısların ise gözaltına alındığı açıklandı. E.E.’nin “Kasten Öldürme” suçu başta olmak üzere 10 adet aranma kaydının bulunduğu belirtildi. Diğer gözaltındaki şüphelilerden Ç.G.’nin “6136 SKM” suçundan arandığı, F.İ.’nin ise “Dolandırıcılık” suçundan kaydının olduğu açıklandı. Operasyonda ele geçirilen silah ve uyuşturucu madde gibi materyaller de detaylı olarak sıralandı.

Şüpheliler hakkında devam eden soruşturmanın olduğu ve adreste yapılan aramalarda elde edilen delillerin incelendiği ifade edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonun detaylarına ilişkin şeffaf bir şekilde bilgi verildiği aktarıldı. Olayın ardından yaşanan gelişmelerin kamuoyu ile paylaşılacağı ve soruşturmanın sonuçlarının adil bir şekilde açıklanacağı belirtilerek, operasyonun detaylarına ilişkin şeffaf bir şekilde bilgi verilmeye devam edileceği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tuzla’da Polise Silahlı Saldırı: 1 Polis Yaralandı, 1 Şüpheli Öldü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin