1. Haberler
  2. Spor
  3. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: “Paris 2024’te Türkiye Voleybolu Madalya Kürsüsünde Olacak”

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: “Paris 2024’te Türkiye Voleybolu Madalya Kürsüsünde Olacak”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda A Milli Kadın Takımı’nın madalya kürsüsünde yer alacağına inandığını belirtti. Mehmet Akif Üstündağ, Paris’e milli takımın yanına giderek, ülke olarak olimpiyata katılımın 100. yılında takım sporunda madalya kazanacaklarına inancını dile getirdi. TVF Başkanı, takım sporlarında önceki deneyimlere rağmen voleybolcuların kürsüde yer alacaklarına inandığını ifade etti.

Federasyon binasında gerçekleşen sponsorluk anlaşmasının imza töreninde konuşan Mehmet Akif Üstündağ, hedeflerinin, hayallerinin ve heyecanlarının bitmediğini vurguladı. Başkan, cumartesi günü Paris’e gideceğini ve milli takımı destekleyeceğini belirterek, olimpiyatlarda İstiklal Marşı’nın okutularak bayrağın göndere çekilmesini hedeflediklerini ifade etti. Üstündağ, geçen yıl elde edilen başarıları hatırlatarak, olimpiyatların daha da önemli olduğunu belirtti.

Mehmet Akif Üstündağ, sponsorların önemine dikkat çekerek, TVF’nin 16 yıldır hizmet veren ve 2 milyonu aşkın kullanıcısı olan bir şirket ile sponsorluk anlaşması yaptığını söyledi. İlerleyen süreçte işbirliklerini artıracaklarını ifade etti. Sponsorluk anlaşmasının imzalanmasından dolayı mutluluğunu dile getiren Uzman Posta Kurucusu ve Üst Yöneticisi Gökalp Çakıcı, TVF’ye sponsor olmanın kendilerini memnun ettiğini belirtti.

Anadolu Ajansı (AA) tarafından yapılan habere göre, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda madalya kürsüsünde yer alacağına inandığını açıkladı. Başkan, ülkenin olimpiyatlara katılımının 100. yılını voleybol takımının madalya kazanarak kutlamak istediklerini söyledi. Üstündağ, hedeflerinin ve heyecanlarının bitmediğini vurgulayarak, takımın kürsüde yer alması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Sponsorluk anlaşmasının imzalanmasından dolayı mutluluk duyan ve işbirliğini artırmayı planlayan taraflar, ortak hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: “Paris 2024’te Türkiye Voleybolu Madalya Kürsüsünde Olacak”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin