1. Haberler
  2. Spor
  3. Uğurcan Çakır’dan Transfer Açıklaması: “Trabzonspor’u Kupalar İçin Sevmedik”

Uğurcan Çakır’dan Transfer Açıklaması: “Trabzonspor’u Kupalar İçin Sevmedik”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’un file bekçisi olan Uğurcan Çakır, Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş’a 3-2 mağlup olduktan sonra açıklamalarda bulundu. Maç sonrası yapılan açıklamada, Çakır, finalin kaybının büyük bir üzüntü verdiğini belirtti.

Uğurcan Çakır, maç sonrasında şunları söyledi: “1-0 öne geçtikten sonra agresif olamadık. Üzgünüz, taraftarımıza kupa hediye etmek istiyorduk. Bölüm bölüm iyi oynadık, Beşiktaş da bazı bölümlerde bizden iyi oynadı. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Trabzonspor, kupa alışkın bir kulüptür ve bu camia daha çok kupa kazanacaktır.” Ayrıca, Uğurcan Çakır, kulübün başkanı Ertuğrul Bey ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın da kupalar kazanacağına inandığını ifade etti.

Uğurcan Çakır, transfer söylentilerine ilişkin de açıklamalarda bulundu. “Ben olsam da olmasam da” şeklindeki sözlerinin transferle ilgili olmadığını, genel olarak kulübü ve camiayı temsil ettiğini belirtti. Çakır, “Bugün final kaybettik ama Trabzonspor daha çok kupa kazanacaktır. İsimler önemli değil, camia önemlidir. Ben Trabzonspor’u bu yüzden seviyorum.” dedi.

Trabzonspor’un genç file bekçisi Uğurcan Çakır, Beşiktaş’a finalde mağlup oldukları maçın ardından yapılan açıklamalarda taraftarlarından özür diledi. Maçın kaybıyla büyük bir üzüntü yaşadıklarını ifade eden Çakır, Trabzonspor’un kupa alışkanlığı olan büyük bir kulüp olduğunu ve daha çok kupa kazanacaklarına inandığını belirtti. Ayrıca transfer söylentilerine ilişkin yaptığı açıklamada, kulübü ve camiayı temsil etmenin önemine vurgu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Uğurcan Çakır’dan Transfer Açıklaması: “Trabzonspor’u Kupalar İçin Sevmedik”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin