1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ukraynalı 3 Kişiye Verilen Ceza İlanen Tebliğ Edildi!

Ukraynalı 3 Kişiye Verilen Ceza İlanen Tebliğ Edildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dosya numarası 2018/519 Esas ve karar numarası 2019/741 olan davada, 15 Mart 2023 tarihinde verilen karara göre, 5607 Sayılı Yasaya Muhalefet suçundan sanıklar Anatolia ve Natalia kızı Daria Karpenko, Sergey ve Anna kızı Maryna Kopaihorodska ile Igor ve Tatiana kızı Valeriia Khon, Ukrayna uyruklu olup cezalandırılmışlardır. Daria Karpenko’ya 5 ay ertelenmiş hapis ve 500 TL adli para cezası verilmiştir. Ancak sanıklara adreslerine karar tebliğ edilememiştir.

Mahkeme, sanıklara kararın tebliğ edilebilmesi için ilanen tebligat yöntemine karar vermiştir. Buna göre, kararın YURT GENELİNDE YAYIN YAPAN BİR GAZETEDE ilan edilmesi ve ilan tarihinden itibaren 15 gün sonra sanıklara tebliğ edilmiş sayılacağı belirtilmiştir. Sanıkların ise, kararın kesinleşmesine ve ilan masrafının kendilerinden tahsil edilmesine karar verilmektedir.

03 Nisan 2023 tarihinde ilanen tebliğ edilen karar, sanıkların yasal yola başvurmaları durumunda ise 7 gün içinde kesinleşecektir. Bu kararın ayrıca Basın No: ILN01809652 numarası ile ilan.gov.tr adresinde de yayınlanacağı aktarılmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ukraynalı 3 Kişiye Verilen Ceza İlanen Tebliğ Edildi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin