1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ukraynalı Yaya Hayatını Kaybetti, Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralı

Ukraynalı Yaya Hayatını Kaybetti, Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün akşam saat 21.30 sularında Alanya ilçesi Kestel Mahallesi D-400 karayolunda bir kaza meydana geldi. H.B.C. isimli sürücü, 07 BFT 136 plakalı motosikletle yolun karşısına geçmeye çalışan Ukrayna uyruklu Valentyna Svitlychna’ya çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Svitlychna ve motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza haberinin alınmasının ardından olay yerine sağlık ekipleri, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. H.B.C. adlı sürücü ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, Svitlychna olay yerinde hayatını kaybetti. H.B.C.’nin tedavisi devam ederken hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Bu arada, Kumluca ilçesinden de bir kaza haberi geldi. Dün gece saat 23.30 sularında Göksu Mahallesi Ahmet Ali Ağa Bulvarı’nda Necdet Karabaş isimli sürücü, 07 CTD 11 plakalı otomobilin kontrolünü kaybetti. Otomobil refüjdeki aydınlatma direğine ve ardından bir ağaca çarptı. İhbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda Necdet Karabaş’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada ağır yaralanan Muammer Herek de hastanede yaşamını yitirdi. Cenazeler otopsi için morga kaldırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ukraynalı Yaya Hayatını Kaybetti, Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin