1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Almanya’ya Özel Jetle Gitti! Utanç Verici Bir Tablo…

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Almanya’ya Özel Jetle Gitti! Utanç Verici Bir Tablo…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Leipzig, Almanya’da düzenlenecek Uluslararası Ulaştırma Forumu’na özel jetle gitmiştir. Forum kapsamında konuşma yapacak olan Bakan Uraloğlu’nun seyahat ettiği özel jetin Rönesans Holding’e ait olduğu belirlenmiştir. 22-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen forumda uluslararası ticaret koridorları ve dayanıklı tedarik zincirleri konusu ele alınmıştır.

Tasarruf önlemlerinin konuşulduğu bir dönemde Bakan Uraloğlu’nun holdingin TC-REC kuyruk tescilli uçağıyla seyahat etmesi dikkat çekmiştir. Çarşamba günü Leipzig’e giden Bakan, bir gece burada konakladıktan sonra ülkeye dönmüştür. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Bakan Uraloğlu’nun özel jetle seyahat etmesini sorgulayarak, holding ile olan ilişkisini sorgulamıştır.

Başarır, Bakan Uraloğlu’nun Almanya’ya özel jetle seyahat etmesini “utanç verici bir tablo” olarak nitelendirmiştir. Özel jetle seyahat etmenin gerekçesini ve bu seyahatin bütçeye etkisini sorgulayan Başarır, Bakanlığın uçak seyahati için ödenen ücretin kaynağını da merak etmiştir. Holding ile Bakan Uraloğlu arasındaki ilişkinin ne olduğunu ve bu ilişkinin seyahate nasıl yansıdığını araştırmıştır.

Bakan Uraloğlu’nun özel jetle seyahati, tasarruf önlemleri ve kamu harcamalarıyla ilgili tartışmalara neden olmuştur. Ali Mahir Başarır’ın yaptığı açıklamalar, Bakan Uraloğlu’nun seyahatindeki etik ve mali yönleri sorgulayan bir yaklaşımı yansıtmaktadır. Holding ile Bakanlık arasındaki ilişkinin ve seyahatin bütçeye etkisinin kamuoyu tarafından merak edildiği ve tartışıldığı bir süreçtir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Almanya’ya Özel Jetle Gitti! Utanç Verici Bir Tablo…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin