1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yaptığı Yatırımlarla Dikkat Çekiyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yaptığı Yatırımlarla Dikkat Çekiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Tekirdağ’da çeşitli ziyaret ve açılışlar için bulundu. Valilik ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Bakan Uraloğlu, son 22 yılda ulaştırma ve haberleşme sektörüne yapılan yatırımlara dikkat çekti. Sadece bu alanda 280 milyar dolarlık yatırım yapıldığını belirten Bakan Uraloğlu, 32 hava limanı inşa edildiğini ifade etti. Tekirdağ’daki hava limanıyla ilgili sıkıntıları bildiklerini dile getiren Uraloğlu, uçak seferlerinin artırılması konusunun gündemlerinde olduğunu belirtti. Bakan, genç neslin devlet hizmetlerini artık doğal karşıladığını ve devletin görevi olarak gördüklerini söyledi. İnsanların gönlünü kazanmanın önemine vurgu yapan Bakan Uraloğlu, ekonomik sıkıntılara rağmen halkın yanında olacaklarını ifade etti.

Bakan Uraloğlu, muhalefetin AK Parti’ye yönelik algı oluşturma çabalarını eleştirdi. CHP’nin “AK Parti’nin son dönemi” iddialarına karşı çıkan Bakan Uraloğlu, bu tür algılara inanmadıklarını ve Recep Tayyip Erdoğan’a olan güvenlerinin tam olduğunu belirtti. Hizmetlerine devam edeceklerini ifade eden Bakan Uraloğlu, önlerinde 4 senelik seçimsiz bir süreç olduğunu ve eksikliklerini giderirken insanların gönlünü kazanacaklarını söyledi. Toplumun her kesimine hizmet götürme çabasında olduklarını vurgulayan Bakan Uraloğlu, liderleri Erdoğan’a olan sevgilerinin samimi olduğunu dile getirdi.

Bakan Uraloğlu, hava limanları ve bölünmüş yollar gibi altyapı projelerine yapılan yatırımların Türkiye’nin gelişimine katkı sağladığını belirtti. Genç neslin devlet hizmetlerine olan yaklaşımının değiştiğine dikkat çeken Bakan Uraloğlu, vatandaşların artık devlet hizmetlerini beklemeye alıştığını ve bu durumun kendilerini daha fazla sorumluluk almaya teşvik ettiğini ifade etti. Ekonomik zorluklara rağmen halkın yanında olmaktan ve onların sorunlarına çözüm bulmaktan geri durmayacaklarını belirten Uraloğlu, toplumun her kesimine eşit şekilde hizmet götürme çabasında olduklarını kaydetti. Son olarak, AK Parti’nin hizmetlerine devam edeceğinin altını çizen Bakan Uraloğlu, 4 senelik bir süreçte eksikliklerini gidermeye ve halkın yanında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yaptığı Yatırımlarla Dikkat Çekiyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin