1. Haberler
  2. Ankara
  3. Ülkü Ocakları Başkanı: “Mansur Yavaş, Terör Örgütlerinin Oyuncakları Arasında!”

Ülkü Ocakları Başkanı: “Mansur Yavaş, Terör Örgütlerinin Oyuncakları Arasında!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nin Türkiye için hayati bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, seçimlerin Türkiye’nin milli varlığı ve istikbali açısından stratejik bir öneme sahip olduğunu belirtti. Yıldırım, bu seçimlerde Türkiye’nin bekası için, Türk ve Türkiye düşmanlarının belediyelere sızma girişimlerinin önlenmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, terör örgütleri ve vatan, millet, din, devlet düşmanlarının belediyelere sızmaya çalıştığını söyledi.

Yıldırım, Ülkü Ocakları olarak Mansur Yavaş’ı “ihanetin değirmenine su taşıyan” ve terör örgütleriyle işbirliği içinde olduğunu iddia ederek, Türk milliyetçiliği ile bağdaşmayan bu kişilerin milli değerlere ihanet ettiğini belirtti. Yıldırım, Mansur Yavaş’ı Türk milliyetçiliği ile bağdaştırmamanın gerektiğini ifade etti.

Ülkü Ocakları Başkanı Yıldırım, Mansur Yavaş’ı, Londra’da terör örgütü PKK’ya destek verdiği iddia edilen siyasetçilerle görüşmesi ve Chatham House toplantısında yer alması sebebiyle küresel çetelerin bir uşağı ve piyonu olarak nitelendirdi. Yıldırım, Yavaş’ın belediye başkanlığı döneminde rüşvet skandallarına karıştığını ve paralel işlere bulaştığını öne sürdü.

Yıldırım, Mansur Yavaş’ın CHP-PKK ilişkilerine destek verdiğini ve terör örgütü PKK’nın taleplerini yerine getireceğini belirtti. Yavaş’ı terör örgütlerinin etkisinde ve bölücü bir siyasetçi olarak tanımlayan Yıldırım, onun Ankara’ya hizmet etmeyeceğini ve bölücü oylar için çabalayacağını öne sürdü. Yıldırım, Türk milletine ve devletine yapılan bir hakaret olarak nitelendirdiği bu durumu eleştirdi ve Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’u desteklediklerini belirtti.

Sonuç olarak, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Mansur Yavaş’ı Türk milliyetçiliğine aykırı bir siyasetçi olarak değerlendirdi ve onun Ankara’ya hizmet etmeyeceğini iddia etti. Yıldırım, Türkiye’nin milli varlığını korumak için terör örgütlerine ve düşmanlarına karşı birlik olunması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ülkü Ocakları Başkanı: “Mansur Yavaş, Terör Örgütlerinin Oyuncakları Arasında!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin