1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ülkü Ocakları Cinayet Davasında Şoke Eden Görüntüler Ortaya Çıktı!

Ülkü Ocakları Cinayet Davasında Şoke Eden Görüntüler Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili davada suça azmettirmeden dolayı kasten öldürme suçlamasıyla ağırlaştırılmış hapis cezası istenen Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticisi Tolgahan Demirbaş’ın, tutuklu sanıklardan Emre Yüksel’e darbedilmiş bir kişinin fotoğrafını gönderdiği ve bu olaya ait görüntülerin bilirkişi raporuna girdiği belirlendi. Ayrıca, dönemin Cinayet Büro Amiri Mustafa Ensar Aykal’ın, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ile görüşmek istediği ve bu amaçla Tolgahan Demirbaş ile iletişime geçtiği ortaya çıktı.

Mahkemede savunma yapan Tolgahan Demirbaş, “Ben hayatım boyunca kimseyi suça sevk etmedim” diyerek kendisini savundu ancak bilirkişi raporuna göre, 12 Haziran 2022 tarihinde Emre Yüksel’e darbedilmiş bir şahsın görüntülerini gönderdiği tespit edildi. Bu olay, dosyaya önemli bir delil olarak geçti.

Duruşmada ifade veren Mustafa Ensar Aykal ise, Sinan Ateş’in öldürüldüğü gün Tolgahan Demirbaş’ı neden aradığının sorulması üzerine, Demirbaş’ı Ülkü Ocakları camiasından tanıdığı tek isim olduğu için aradığını belirtti. Ayrıca, Aykal’ın Ahmet Yiğit Yıldırım ile görüşmek için Demirbaş ile iletişime geçtiği ve buluşma günü olarak belirlenen tarihte Demirbaş’ın Aykal’a konum attığı ortaya çıktı.

Aykal ve Demirbaş arasındaki yazışmalar da bilirkişi raporu doğrultusunda açıklandı. Bu yazışmalar, genel başkan ile görüşmek için bir araya gelmek üzere organize edilmiş gibi görünüyor. Tüm bu olaylar, Sinan Ateş cinayeti davasında önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Sonuç olarak, Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticisi Tolgahan Demirbaş’ın davada önemli bir rol oynadığı ve suçlamalarla ilgili olarak bilirkişi raporunun belirleyici olduğu görülüyor. Aynı şekilde, Cinayet Büro Amiri Mustafa Ensar Aykal’ın da davaya dahil olması ve bu olayın detaylarına ilişkin bilgiler vermesi dikkat çekiyor. Cinayet davasının ilerleyen sürecinde bu gelişmelerin nasıl etkiler yaratacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ülkü Ocakları Cinayet Davasında Şoke Eden Görüntüler Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin