1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Cinayeti Davasında Gazetecilere İlginç Hedef!

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Cinayeti Davasında Gazetecilere İlginç Hedef!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi davasında tutuklu sanıklardan dönemin Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amiri Mustafa Ensar Aykal’ın avukatı Aziz Bingöl, gazetecileri suçlayarak, “Adaleti kim elinizden almış göreceksiniz” dedi. Bingöl, Aykal hakkında yapılan haberlerin kasıtlı olduğunu iddia etti ve müvekkilinin başarılı çalışmalarını savundu. Ayrıca, Aykal’ın ifadesinin sızdırıldığını iddia etti ve gazetecileri hedef aldı.

Ateş’in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılandığı davaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Sanık avukatları savunma yaparken, Bingöl, Aykal’ın başarılı çalışmalarından bahsederek, müvekkilinin masum olduğunu savundu. Gazetecileri de suçlayarak haberlerinin kasıtlı olduğunu iddia etti.

Bingöl, gazeteci Tolga Şardan, Asuman Aranca, Timur Soykan ve Şule Aydın ile İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ve avukat Mehmet Saral’ı hedef alarak, “Bu davanın değil, inşallah başka davaların konusu olacaklar” dedi. Bingöl, olay anına ilişkin detaylar vererek, Aykal’ın masum olduğunu savundu ve tahliye talep etti.

Duruşma, sanık avukatlarının savunmalarıyla devam ediyor. Bingöl, müvekkilinin onurlu ve şerefli olduğunu vurgulayarak, Aykal’a yapılan haksızlık olduğunu iddia etti. Ayrıca, tahliye talebinde bulundu ve müvekkilinin suçsuz olduğunu savundu. Davanın ilerleyen süreçlerinde daha fazla detayın ortaya çıkacağı ve gerçeklerin gün yüzüne çıkacağına inandığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Cinayeti Davasında Gazetecilere İlginç Hedef!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin