1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Ülkü Ocakları Genel Başkanı’nın Katillerine Tepkili Anne!

Ülkü Ocakları Genel Başkanı’nın Katillerine Tepkili Anne!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da sokak ortasında öldürülmesinin ardından, sanıkların bir buçuk yıl sonra ilk kez geçtiğimiz hafta hakim karşısına çıktığı belirtildi. Duruşmada, verilen ara kararda 22 tutuklu sanıktan 10’u tahliye edilirken, Tolgahan Demirbaş’ın Olcay Kılavuz’un evinde yakalandığına dair raporun dosyaya girmesi talebi reddedildi. Ayrıca, 17 kişinin hakkında yürütülen soruşturmanın ana dava ile birleştirilmesi talebinin de reddedildiği ve duruşmanın 19 Temmuz’a ertelendiği bilgisi verildi.

Kararın ardından Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş ve kardeşleri Selma Ateş ile Ayşe Ateş, CHP Genel Merkezi’nde Özgür Özel ile bir araya gelerek görüştü. Ancak bu görüşmenin ardından ailenin sosyal medyada bazı hesaplar tarafından hedef gösterildiği belirtildi.

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Saniye Ateş’in sosyal medyada hedef gösterilmesine tepki göstererek “Ulan müptezeller! Ulan adiler! Ulan kurşun askerler! Beni bıraktınız, şimdi de Saniye Anne’me mi küfür etmeye başladınız? Sinan’ın annesini, kardeşlerini mi FETÖCÜ ilan ettiniz?” ifadelerini kullandı. Ayşe Ateş’un sosyal medya üzerinden yapmış olduğu bu açıklama sonrasında, ailenin maruz kaldığı hedefler hakkında daha geniş bir bilgiye ulaşıldı.

Ayşe Ateş’in açıklamalarının devamında, “Sizin gibi alçakların, korkakların karşısında ferasetiyle, cesaretiyle dağ gibi yükselen şu acılı kadın; bir yıl içinde önce evladını, sonra hayat arkadaşını toprağa verdi. Birini kurşunlar aldı bağrından, diğerini evlat acısı ve kahır. Yine de eğilip bükülmedi. Korkup bir köşeye sinmedi. Bu yaşında geldi, oğlunun katilleriyle yüzleşti. Hepinizin yüzüne bakıp suratına tükürdü de bana mısın demediniz.” ifadelerine yer verildi.

Ayşe Ateş’in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaların ardından, ailenin maruz kaldığı hedef göstermeler ve saldırılara ilişkin detaylı bilgiler verildi. Ayrıca, sosyal medyada ailenin yaşadığı bu duruma ilişkin yapılan paylaşımların ve tepkilerin boyutları vurgulanarak, konuyla ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesi amaçlandı. Son olarak, Ayşe Ateş’in sosyal medya üzerinden yaptığı bu açıklamaların ardından, ailenin yaşadığı bu duruma ilişkin yapılacak gerekli adımların belirtilmesiyle yazı sonlandırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ülkü Ocakları Genel Başkanı’nın Katillerine Tepkili Anne!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin