1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ulusal ve Uluslararası Aranan 3 Kişi Yakalandı

Ulusal ve Uluslararası Aranan 3 Kişi Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı, İstanbul ve Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen “Kuyu-13” operasyonunda aranan 3 kişinin yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, uluslararası seviyede aranan yabancı uyruklu 3 kişinin, İstanbul’un Beşiktaş ve Avcılar ilçesi ile Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalandığı belirtildi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlükleri tarafından yapılan ortak çalışmalar sonucu Polonya uyruklu sahte kimliği bulunan ve sahte Polonya pasaportuyla Türkiye’ye giriş yaptığı tespit edilen bir kişinin İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde, diğer bir kişinin ise Muğla’nın Bodrum ilçesinde yakalandığı açıklandı. Ayrıca, bir kişinin Karadağ adli makamlarınca hakkında Interpol Kırmızı Bülteni yayınlanan ve İstanbul’un Avcılar ilçesinde tespit edildiği belirtildi.

Yerlikaya, bu operasyonlarda başarılı bir şekilde çalışan İstanbul ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerini tebrik etti. Son olarak, Interpol Kırmızı Bülteniyle aranan bu kişilerin uluslararası suçlarla bağlantılı olduklarını ve yakalanmalarının önemli bir adım olduğunu vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ulusal ve Uluslararası Aranan 3 Kişi Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin