1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ümit Karan’ın Hesabı Neden Kapatıldı?

Ümit Karan’ın Hesabı Neden Kapatıldı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski futbolcu Ümit Karan, bir canlı yayında konuktu ve sosyal medya hesabına bakmak istediği sırada hesabının kapatıldığını fark etti. Karan canlı yayında şaşkınlığını dile getirerek hesabının neden kapatıldığını anlattı.

Ümit Karan’ın sosyal medya hesabı canlı yayında aniden kapatıldı ve bu durum Karan’ı şaşırttı. Karan, “Hesabımı mı kapattılar? Güler misin ağlar mısın bilemedim. Ben gülüyordum ama bir an şok geçirdim” şeklinde tepki gösterdi.

Galatasaray’ın eski kaptanlarından milli futbolcu Ümit Karan, bir programda canlı yayındaydı. Karan, yaşadığı şaşkınlığı şöyle aktardı; “Ersin bana bir tweetle ilgili bir şey gösterecekti. Bir baktı Ümit Karan ismi X’te yok.”

Ümit Karan, hesabının neden kapatıldığını ise şöyle açıkladı; “Bir arkadaşım bana mesaj atmıştı. Senin yeni X hesabın var mı? dedi. Ben de yok dedim. Anlamadım. Ben zaten açıp kapatmayı daha yeni öğreniyorum. Benim adıma açılan hesap benim fan sayfam.”

Ünlü futbolcu, kapatılan hesabın yöneticisinin kendisi olmadığını belirterek hesabı kapatmaya karar verdi. Karan, “Bugün onu şikayet edeyim dedim. Herhalde o güçlü çıktı benden daha çok takipçisi olduğu için. O beni mi engelledi anlamadım ki” şeklinde konuştu.

Hem doğrulanmış hesap olması hem de daha fazla takipçi sayısına sahip olması sebebiyle kapatılan hesabın Ümit Karan’a ait olmadığına dikkat çeken Karan, “Sosyal medyada Ümit Karan adıyla aktif olan o hesabın paylaşımlarını dikkate almamak gerekiyor. Çünkü o hesabın yöneticisi Ümit Karan değil” dedi.

Ümit Karan, hesabının doğrulanmış bir hesap olmadığını ve mavi tik almaya ihtiyaç duymadığını belirtirken, “Ama demek ki bu arkadaş daha bonkör çıktı. X hesabımı patlattı yani” şeklinde espri yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ümit Karan’ın Hesabı Neden Kapatıldı?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin