1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ümraniye’de evde ölü bulunan yaşlı anne ve oğlunun cesedi bulundu

Ümraniye’de evde ölü bulunan yaşlı anne ve oğlunun cesedi bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ümraniye’de yaşlı bir kadın ve oğlu evlerinde ölü bulundu. Yaşanan olay, ikisi de irtibat kurulamadığı için polis ve itfaiye ekiplerinin kapıyı açarak içeri girmesiyle ortaya çıktı.

Olay, Atatürk Mahallesi Çavuşbaşı Caddesi’nde yaklaşık saat 16.00 sularında meydana geldi. Binanın ikinci katına posta bırakmaya gelen postacı, kapının açılmaması ve evden yayılan kötü kokular nedeniyle muhtara haber verdi. Mahalle muhtarı, evde yaşayan yaşlı kadın ve oğlundan cevap alamayınca durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İtfaiye ekipleri, polis nezaretinde kapıyı kırarak içeri girdi. İçeride, hareketsiz bir şekilde yere yatmış olan kadın ve oğul bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, bu kişilerin hayatını kaybettiği belirlendi. Kimlikleri henüz belirlenemeyen ancak anne ve oğul oldukları tahmin edilen cesetler, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili iş yeri sahibi Vedat Eserli, “Yan binaya postacı geldi. Kapı açılmayınca muhtar haberdar edildi. Evden garip kokular geliyordu. Muhtar, itfaiye ve polisi çağırdı. İtfaiye ekipleri kapıyı kırıp içeriye girdiğinde anne ve oğlunun cesetlerini buldu. Sonrasında incelemeler yapıldı ve cesetler cenaze aracıyla götürüldü. Kadın müşterimizdi, 85-90 yaşlarında, oğlu ise 50-55 yaşlarındaydı” diye konuştu.

Polis, olayla ilgili soruşturmasına devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ümraniye’de evde ölü bulunan yaşlı anne ve oğlunun cesedi bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin