1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Umurbey Mahallesi’nde Temizlik Görevlisinin Hatası Yeniden Seçimi Etkiledi!

Umurbey Mahallesi’nde Temizlik Görevlisinin Hatası Yeniden Seçimi Etkiledi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Umurbey Mahallesi’nde gerçekleştirilen muhtarlık seçimlerinde dört aday yarıştı. Seçmenler, Selimiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bulunan altı sandıkta 08.00-17.00 saatleri arasında oy kullandı. İl Seçim Kurulu Seçim Müdürü Sevil Cellek, okula giderek sandık kurullarını denetledi.

Seçmenlerden İzzet Çekiç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçmişteki seçimin iptali sebebiyle tekrar oy kullanmaya geldiklerini belirtti. Oy verme işlemi 17.00 itibarıyla sona erdi ve 575 seçmenin oy kullandığı seçimde sayım başladı. Resmi olmayan sonuca göre, 326 oy alan Turhan Özgünden seçimi kazandı.

Özgünden, gazetecilere yaptığı açıklamada, destek verenlere teşekkür ederek, seçimi kazanmanın mutluluğunu dile getirdi. Özgünden, önceki seçimde yaşanan aksaklıkların ardından bu kez daha hazırlıklı olduklarını ve mahalle halkının bir dönem daha kendileriyle çalışmalarını istediğini söyledi. Katılımın beklenenden yüksek olduğunu belirten Özgünden, seçime olan ilginin yüzde 40’a yaklaştığını ifade etti.

Özgünden, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde pusulaların temizlik görevlisi tarafından çöpe atıldığı iddiasıyla İl Seçim Kurulu’na başvurarak Umurbey Mahallesi için seçimlerin yenilenmesi kararını alınmasını sağlamıştı. Yenilenen seçim sonucunda en fazla oy alan Özgünden, muhtarlık görevine seçildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Umurbey Mahallesi’nde Temizlik Görevlisinin Hatası Yeniden Seçimi Etkiledi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin