1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Üniversitelerin Akademik Kadrolarına Yapılacak Yeni Atamalar!

Üniversitelerin Akademik Kadrolarına Yapılacak Yeni Atamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’deki üç farklı üniversite akademik personel alımı ilanlarını duyurdu. Alanya Üniversitesi, 5 profesör, 9 doktor öğretim üyesi, 3 öğretim görevlisi ve 3 araştırma görevlisi alacak. Başvurular bugün başlayıp 8 Mayıs’a kadar devam edecek. Başvurular şahsen veya posta yoluyla yapılabilir ve sonuçlar üniversitenin web sitesinde yayınlanacak.

Fenerbahçe Üniversitesi ise 17 akademisyen alımı yapacak. 2 profesör, 7 doktor öğretim üyesi ve 8 araştırma görevlisi için başvurular bugün başlayacak ve 8 Mayıs’a kadar devam edecek. Başvurular sadece akademikbasvuru@fbu.edu.tr adresi üzerinden elektronik olarak yapılabilir.

Özyeğin Üniversitesi ise 25 akademisyen alımı yapacak. 3 profesör, 2 doçent, 1 doktor öğretim üyesi, 10 öğretim görevlisi ve 9 araştırma görevlisi kadrosu için başvurular bugün başlayacak ve 9 Mayıs’a kadar devam edecek. Başvurular sadece e-posta yoluyla ik@ozyegin.edu.tr adresine yapılabilir ve posta veya şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Her üniversite kendi web sitesinde ön değerlendirme ve kesin sonuçları ilan edecek. Alanya Üniversitesi, Fenerbahçe Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi’nin akademik kadrolarına yapılacak olan bu alımlarla, üniversiteler akademik personel ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Başvuru tarihleri ve yöntemleri her üniversite tarafından belirlenmiş olup, adayların ilanlara dikkatlice göz atmaları ve belirtilen tarihler içinde başvurularını yapmaları önem taşımaktadır. Bu akademik personel alımları, üniversitelerin akademik kalitesini ve kapasitesini artırmalarına katkı sağlayacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Üniversitelerin Akademik Kadrolarına Yapılacak Yeni Atamalar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin