1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Üniversiteli Fatma Akbaş’ın Şok İtirafı: Cinsel Saldırıya Uğradığını İddia Ettiği Videoyla Şantaj Yapmış!

Üniversiteli Fatma Akbaş’ın Şok İtirafı: Cinsel Saldırıya Uğradığını İddia Ettiği Videoyla Şantaj Yapmış!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyada yayınladığı videoda cinsel saldırıya uğradığını iddia eden ve şantaj yapıldığını ileri süren Üniversite Öğrencisi Fatma Akbaş, aslında yalan söylediği ortaya çıktı. Cumartesi günü, Ordu Üniversitesi öğrencisi Fatma Akbaş, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda 1 yıl önce tanıştığı ve arkadaş olduğu 2 erkek ile İstanbul’a gittiklerini ve kulüpte alkol aldıktan sonra sızınca otel odasına götürülüp cinsel saldırıya uğradığını iddia etti. Ayrıca cep telefonu ve banka hesapları üzerinden dolandırıcılık olaylarına karıştırıldığını belirterek mağduriyetini dile getirdi ve yardım istedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yardım çağrısında bulunan Fatma Akbaş’a ulaşıldığını ve koruma altına alındığını duyurdu. Fatma Akbaş, ifadesini psikolog eşliğinde Karabük’ün Safranbolu ilçesinde verdi ve videoda yalan söylediğini itiraf etti. Gerçekleştirilen araştırmalar sonucunda cinsel saldırı, alıkonulma, şantaj ve tehdit iddialarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Fatma Akbaş, ifadesinde bir kısım kişilerin dolandırılmasına istemeden aracılık ettiğini ve bunun karşılığında para aldığını belirtti. Ayrıca 8 yıl hapis cezası ile karşı karşıya olduğunu ve bu kişileri bulamayarak video çekerek kendisini kurtarmaya çalıştığını ifade etti. Ancak planladığı gibi sonuç alamayınca dolandırıldığını dile getirdi. Fatma Akbaş hakkında ‘Gerçeğe aykırı bilgiyi kamuoyu ile paylaşması nedeniyle iftira ve suç uydurma’ suçlamasıyla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak da ayrı bir tahkikat başlatıldığı öğrenildi. Yaşanan bu olayla birlikte Fatma Akbaş’ın aslında iftira attığı ve gerçeği saptırdığı ortaya çıktı. Soruşturmanın devam edeceği ve gerekli yasal işlemlerin yapılacağı belirtildi. Bu durum, Fatma Akbaş’ın sosyal medya üzerinden yaptığı ithamların gerçekçi olmadığını ve yaşananlarla ilgili gerçeklerin ortaya çıkarılmasının önemini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Üniversiteli Fatma Akbaş’ın Şok İtirafı: Cinsel Saldırıya Uğradığını İddia Ettiği Videoyla Şantaj Yapmış!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin