1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ünlü İsimler Dolandırıldı, Banka Müdürü Tefecilikle Suçlandı!

Ünlü İsimler Dolandırıldı, Banka Müdürü Tefecilikle Suçlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor dünyasının tanınmış isimleri arasında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu bir grup kişi, yüksek kar vaadiyle dolandırıldı. Bu dolandırıcılık olayında adı geçen özel bir bankanın müdürü olan Seçil Erzan hakkında yeni davalara devam ediliyor. Son açılan dava, “Tefecilikle” suçlanan Mojtaba Haghani hakkında yürütülen soruşturmanın sonucunda geldi. Savcılık, Erzan’ın şikayetçi olduğu Haghani ve Süleyman Aslan hakkında “tefecilik” suçundan 6’şar yıla kadar hapis cezası istiyor. Ayrıca savcılık, Seçil Erzan’ın da “nitelikli dolandırıcılık” suçunu işlediğine dair karar verdi ve 20 yıla kadar hapis cezası istendi.

Hazırlanan iddianamede ifadesine yer verilen Haghani, Erzan’ın eşiyle 25 yıllık arkadaş olduğunu belirtti. Erzan’ın eşine 2 yıl önce “Fatih Terim fonundan” bahsettiğini ve güvenleri sebebiyle kendisinin de fona katıldığını söyleyen Haghani, başlangıçta 200 bin dolar yatırdığını ancak geri alamadığını ifade etti. Haghani, ilerleyen dönemlerde birkaç kez 100 bin dolar daha yatırdığını ve Erzan’ın borçlu olduğunu söylemesi üzerine 100 bin dolarını geri aldığını belirtti.

Haghani, Erzan’ı hiçbir zaman tehdit etmediğini ve Erzan’ın evinde büyük bir çelik kasa olduğunu iddia etti. Kasa içeriğini bilmediğini ancak kasanın daha sonra Erzan’ın avukat sevgilisinin evine taşındığını belirten Haghani, toplanan paraların bir kısmının bu evde olabileceğini düşündüğünü söyledi. Haghani, üzerine atılan suçlamaları reddederek mağdur olduğunu ve zararının giderilmesini istediğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü İsimler Dolandırıldı, Banka Müdürü Tefecilikle Suçlandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin