1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ünlü Şarkıcı Can Bonomo’nun Ablası Funda Bonomo İntihara Kalkıştı: İşte Detaylar

Ünlü Şarkıcı Can Bonomo’nun Ablası Funda Bonomo İntihara Kalkıştı: İşte Detaylar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Funda Bonomo’nun ablası, ünlü şarkıcı Can Bonomo’nun kardeşi 8 Ekim’de saat 23.30 sıralarında evinde intihara kalkıştı. Bu olay üzerine yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve Funda Bonomo İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavisi devam ederken hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Ünlü şarkıcı Can Bonomo, ablasının intihar girişimiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak üzüntüsünü dile getirdi. Ablasının erken müdahaleyle stabil hale geldiğini ve uzun bir iyileşme sürecine girdiğini belirtti. Can Bonomo, Funda Bonomo’ya destek olmak için sevenlerini yanlarında olmaya çağırdı ve ablasının mental ve duygusal sağlığın önemini hatırlattı. Aynı zamanda bu süreçte kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Funda Bonomo, Hayvanlar İçin Projeler Derneği’nin kurucusu olup Kemalpaşa’daki çiftliğinde 165 engelli köpek ve 5 kediye ev sahipliği yapmaktadır. Kendisi hayvan hakları konusunda duyarlı bir birey olup bu alanda önemli çalışmalara imza atmaktadır. Ablasının yaşadığı zor sürecin ardından ailesi ve sevenleri Funda Bonomo’ya destek olmaya devam ederken, onun iyileşme sürecinde yanında olacaklarını belirtmişlerdir.

Funda Bonomo’nun intihar girişimi haberini alan sevenleri ve hayvan severler sosyal medya üzerinden büyük bir destek ve moral göstermişlerdir. Funda Bonomo’nun hayvanlara olan sevgisi ve onlara verdiği değer herkes tarafından takdir edilirken, ablasının sağlığına kavuşması için dualar edilmektedir. Can Bonomo ve ailesi, Funda Bonomo’nun yanında olmaya devam ederken, onun en kısa sürede sağlığına kavuşmasını ummaktadırlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü Şarkıcı Can Bonomo’nun Ablası Funda Bonomo İntihara Kalkıştı: İşte Detaylar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin