1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Ünlü Siyasetçi Ümit Beyaz’ın Yangın Korkusu!

Ünlü Siyasetçi Ümit Beyaz’ın Yangın Korkusu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakırköy’de bulunan 3 katlı bir binanın giriş katındaki boş bir iş yerinde öğle saatlerinde yangın çıktı. Yangın nedeniyle iş yerinden çıkan dumanlar hızla apartmana yayıldı. Binada oturanlar arasında iş insanı ve 27. dönem İYİ Parti milletvekili olan Ümit Beyaz da bulunmaktaydı. Beyaz, kendisini dışarıya atarak yangından kaçmayı başardı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ancak, binanın ikinci katında yaşayan ve yürüme güçlüğü çeken bir kadın dışarı çıkamadı. Yaşlı kadın, dumandan etkilenmemesi için evin balkonuna çıkartıldı. Dar sokaklar, uygunsuz park edilmiş araçlar ve sürücülerin yangın yerine ulaşmak için sokağı kullanmak istemesi nedeniyle itfaiye araçları sokağa giremedi.

İtfaiye ekipleri, balkonda mahsur kalan kadını kurtarmak için merdivenle çıkma teklifinde bulundu ancak kadın, itfaiye sepetine binmek istemedi. Bunun üzerine, ekipler yaşlı kadını sandalye yardımıyla balkondan güvenli bir şekilde indirdiler. Olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kadın, ambulansla hastaneye sevk edildi.

Yangın sonucunda iş yerinde ve binada maddi hasar oluşurken, can kaybı yaşanmaması sevindirici bir durumdu. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ve binadaki sakinlerin sağduyulu davranışları sayesinde facianın önlenmesi mümkün olmuştu. Ekipler, yangının çıkış nedenini belirlemek ve benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirleri almak için çalışmalarına devam ettiler.

Olayın ardından vatandaşlar, yangın sırasında binada bulunan kişilere yardım etmek için ellerinden geleni yapmışlardı. Mahsur kalan yaşlı kadının güvenli bir şekilde kurtarılmasının ardından rahat bir nefes alan çevre sakinleri, olayın şokunu atlatmaya çalışıyorlardı. Yangının çıkmasıyla birlikte bölgedeki diğer apartman sakinleri de endişe içinde evlerini terk ederek dışarıda beklemişlerdi.

Sonuç olarak, Bakırköy’de meydana gelen yangın olayında yaşanan kurtarma operasyonu herkesi sevindirmiş ve facianın büyümesi engellenmişti. Yangın sonrasında yapılan incelemelerle birlikte, benzer durumların tekrar yaşanmaması için gerekli güvenlik önlemleri alınması kararlaştırılmıştı. Facianın boyutlarının büyümemesi, yetkililerin ve vatandaşların hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde mümkün olmuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü Siyasetçi Ümit Beyaz’ın Yangın Korkusu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin