1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Uşak Belediyesi mülklerinde skandal iddia: Önder Derneği ile anlaşıldı, haneye tecavüz iddiasıyla gündemde!

Uşak Belediyesi mülklerinde skandal iddia: Önder Derneği ile anlaşıldı, haneye tecavüz iddiasıyla gündemde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Uşak Milletvekili İsmail Güneş, TBMM Genel Kurulu’nda dikkat çeken bir iddiada bulundu. Güneş, seçim öncesi Uşak Belediyesi’nin bir mülkü Önder Derneği ile sözleşme yaparak kullandığını ve bunun sonucunda Belediye Başkanı CHP’li Özkan Yalım’ın mülkiyet kilidini değiştirdiğini iddia etti.

Yalım ise bu iddialara sert bir şekilde yanıt verdi. Vatandaşların vergilerinin derneklere nasıl harcandığının ve belediye mülklerinde bu derneklerin bedava olarak nasıl yerleştirildiğinin açıkça ortada olduğunu belirterek, bu duruma son verme sözü verdi.

Yalım ayrıca TÜGVA binasının ücretsiz olarak kullanılmasına da değindi. Binanın içerisinde yaşanan tahribatın ve vatandaşların vergileriyle yapılan yatırımların zarar görmesinin kabul edilemez olduğunu belirterek, bu duruma bir daha izin vermeyeceklerini ifade etti.

Ardından ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’ne yapılan tahsisten de bahseden Yalım, belediyenin yıllarca bu derneğin faturasını ödediğini ve bu durumun sona ereceğini açıkladı. Güneş’in iddialarına karşı çıkarak, gerçeklerin öğrenilmesi ve daha sonra konuşulması gerektiğini belirten Yalım, Uşaklı vatandaşların haklarını koruma sözü verdi.

Yalım, son olarak ÖNDER yetkililerine seslenerek, bu mülkün halka açılacağını ve vatandaşların rahatça kullanabileceği bir kreşe dönüştürüleceğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Uşak Belediyesi mülklerinde skandal iddia: Önder Derneği ile anlaşıldı, haneye tecavüz iddiasıyla gündemde!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin