1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Uşak’ta Gerçekleşen Trafik Kazasında 2 Kişi Hayatını Kaybetti!

Uşak’ta Gerçekleşen Trafik Kazasında 2 Kişi Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uşak-Ulubey karayolu üzerinde seyir halinde olan 29 yaşındaki Seyit Korkmaz yönetimindeki 59 LN 171 plakalı otomobil, yolun 18. kilometresinde karşı yönden gelen 39 yaşındaki E.Ç.K. idaresindeki 64 EG 727 plakalı araçla çarpıştı. Kazanın ardından sağlık, polis ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Seyit Korkmaz, annesi Fatma Korkmaz, babası Tahir Korkmaz ve diğer aracın sürücüsü E.Ç.K. ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ancak, özel bir hastaneye götürülen Fatma Korkmaz ile Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Seyit Korkmaz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tahir Korkmaz’ın hayati tehlikesi sürerken, diğer araç sürücüsü E.Ç.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaza, Uşak-Ulubey karayolunun 18. kilometresinde meydana geldi. Seyit Korkmaz’ın kullandığı otomobil ile E.Ç.K.’nin aracının çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Olay yerine kısa sürede sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevkedildi. Yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edildi. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen anne ve oğul kurtarılamadı. Kazada hayatını kaybedenlerin Uşak’ta yaşayan ve sevilen bir aile oldukları belirtildi. Tahir Korkmaz’ın hayati tehlikesini sürdürdüğü, diğer araç sürücüsü E.Ç.K.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Kazaya ilişkin detaylı inceleme başlatılırken, yetkililer tarafından olayın neden kaynaklandığı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Kaza sonrası Uşak’ta yas ve üzüntü hakim olurken, aile ve yakınları acı haberi alır almaz hastanelere akın etti. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları büyük üzüntü yaşarken, kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması gerektiği vurgulanırken, ailenin yakınları ve sevenleri tarafından taziye mesajları yayınlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Uşak’ta Gerçekleşen Trafik Kazasında 2 Kişi Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin