1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. ÜSKÜDAR’DA KORKUNÇ ÇATIŞMA: 3 ÖLÜ, 5 YARALI!

ÜSKÜDAR’DA KORKUNÇ ÇATIŞMA: 3 ÖLÜ, 5 YARALI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünalan Mahallesi’nde, Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede saat 20.10 sıralarında meydana gelen olayda, aralarında husumet bulunan 2 grup barışma amacıyla bir araya geldi. Ancak grup arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 2’si ağır olmak üzere toplamda 5 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise olay yerinde detaylı incelemelerde bulunarak çok sayıda kovanı tespit etti.

İstanbul Valiliği, Ünalan Mahallesi’nde meydana gelen silahlı kavga ile ilgili bir açıklama yaparak, “Saat 20.10 sıralarında Üsküdar ilçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi’nde bir cafede iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüşmüştür. Olay sonucunda 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2’si ağır olmak üzere toplam 5 kişi yaralanmıştır. Yaralılar hastanelere sevk edilerek tedavi altına alınmış olup, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir” şeklinde bilgi verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ÜSKÜDAR’DA KORKUNÇ ÇATIŞMA: 3 ÖLÜ, 5 YARALI!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin