1. Haberler
  2. Ankara
  3. Üstündağ Yeniden Voleybolun Başında! Mehmet Akif Üstündağ Tekrar Başkanlığa Seçildi

Üstündağ Yeniden Voleybolun Başında! Mehmet Akif Üstündağ Tekrar Başkanlığa Seçildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun 6. Olağan Genel Kurulu’nda Crowne Plaza Ankara’da gerçekleştirilen seçimde Mehmet Akif Üstündağ, tekrar başkanlığa seçildi. Üstündağ, rakibi Gökhan Dinçer’i 218 oydan 121’ini alarak geride bıraktı. 2016 yılından bu yana görevde olan ve üçüncü kez başkanlığa seçilen Üstündağ’ın yönetiminde Alper Sedat Aslandaş, Ersin Yılmaz, Mustafa Alparslan, İlker Dinçay, Altuğ Erim, Zeynep Aydınlar Eröğüt, Abdurrahim Yıldız, Simge Gündüz, Hasan Semih Oktay ve Bahar Mert bulunmaktadır. Başkan Üstündağ, kulüplere olan desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Salomon Cappadocia Ultra-Trail, bugün UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Kapadokya’nın doğal güzelliklerinde start alacak. ARGEUS Travel & Events tarafından düzenlenen yarışa 73 ülkeden toplam 2.395 sporcu katılım gösterecek. Yarış, 119K, 63K ve 38K parkurlarında gerçekleşecek. Bu yıl düzenlenen 11. etkinlikte 119K parkurunda 233, 63K parkurunda 572, 38K parkurunda ise 1165 sporcu yarışacak.

TRENDYOL 1. Lig’in 9. haçında MKE Ankaragücü, Yeni Malatyaspor’u 3-0 mağlup etti. Normalde Malatya’da oynanması gereken karşılaşma, iki kulübün anlaşması doğrultusunda Ankara’da gerçekleştirildi. Yeni Malatya, 9 maç sonunda hala galibiyet elde edememişti ve daha önce yaşanan deprem nedeniyle lige veda etmek istemişti. Ancak başkent temsilcisi, Bajic, Efkan Bekiroğlu ve Tolga Ciğerci’nin golleriyle maçı kazanarak puanını 13’e yükseltti. Yeni Malatya ise hala galibiyet hasretini sürdürmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Üstündağ Yeniden Voleybolun Başında! Mehmet Akif Üstündağ Tekrar Başkanlığa Seçildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin