1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Uyuşturucu Bağımlısı Kamil Yılmaz Ailesini Katletti!

Uyuşturucu Bağımlısı Kamil Yılmaz Ailesini Katletti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün akşam saatlerinde Tepeköy Mahallesi’nde bulunan bir evde meydana gelen olayda, belirlenemeyen bir sebep yüzünden Kamil Yılmaz (25) adında bir uyuşturucu bağımlısı, annesi Sevilay Yılmaz (48) ve babası Hikmet Yılmaz (50) ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce Kamil Yılmaz, annesine ve babasına ateş etti ve onları yere yığıldı. Sonrasında ise aynı tabancayla kendi kafasına ateş ederek intihar etti.

Olay sırasında eve gelen komşuları tarafından durumu fark eden ailenin küçük kızı A.D.Y. (12), durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri, olay yerine gelerek anne ve baba Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralanan Kamil Yılmaz ise Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve durumunun ciddiyeti nedeniyle İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Ailenin ağabeyi Emin Yıldız, olayı anlatırken, uyuşturucu krizi nedeniyle ailenin parasını isteyen Kamil’in tartışma çıkarttığını ve sonrasında silahla saldırdığını belirtti. Ağabey, kız kardeşinin ve kocasının cenazelerini almak için morga gittiğini ve Kamil’in tedavi görmesi gerektiğini zorlayarak annesine ve babasına şiddet uyguladığını söyledi.

Anne ve baba Yılmaz’ın cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından ağabeyleri Emin Yıldız’a teslim edilecek ve Torbalı Camii’nde defnedilecek. Kamil ve Sevilay Yılmaz çiftinin sosyal medya hesaplarında mutlu anılarına dair paylaşımlar bulunmakta, ancak yaşanan trajedi sonrası her şey geride kalmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Uyuşturucu Bağımlısı Kamil Yılmaz Ailesini Katletti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin