1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Uyuşturucu Bağımlısı Rehin Aldı: Müzakere Sonucu Kurtarıldı

Uyuşturucu Bağımlısı Rehin Aldı: Müzakere Sonucu Kurtarıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün akşam saat 21:00 civarında Yenimahalle ilçesi Anadolu Mahallesi 499’uncu Sokak’ta gerçekleşen olayda, uyuşturucu bağımlısı ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen Elvan Yanaşma (30), madde etkisi altındayken annesi Melek Yanaşma (58) ve babası Sadık Yanaşma’yı (58) bıçakla rehin aldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yanaşma’nın ikna olmaması üzerine müzakereci ve Polis Özel Harekat ekibi olay yerine geldi. Saldırgan müzakere sonucunda ikna edilerek gözaltına alınırken, anne ve baba kurtarıldı. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı.

Olayla ilgili konuşan Hasan Yanaşma, kardeşinin madde bağımlısı olduğunu ve geçmişte tedavi gördüğünü ancak tekrar uyuşturucu kullanmaya başladığını söyledi. Kardeşinin eve gelip anne ve babasını rehin almasının nedeninin halüsinasyonlar görmesi ve psikolojik sorunları olduğunu belirtti. Hasan Yanaşma, polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle durumun kontrol altına alındığını ifade etti.

Hasan Yanaşma, kardeşinin iş ve aile sorunları yaşadığını, uyuşturucu kullanmaya başlamasıyla psikolojisinin bozulduğunu ve tehditler savurduğunu söyledi. Daha önce yaşanan benzeri bir olayın olmadığını belirten Hasan Yanaşma, kardeşinin bu tarz bir şey yapmasının şaşırtıcı olduğunu dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Uyuşturucu Bağımlısı Rehin Aldı: Müzakere Sonucu Kurtarıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin