1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Uyuşturucu Çetesinin İkinci Adamı Beykoz’da Yakalandı!

Uyuşturucu Çetesinin İkinci Adamı Beykoz’da Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü, 7 Haziran 2024 tarihinde liderliklerini Mert Organ Ünğan, İbrahim .Kurtar, Aydın Razaki ve Recep Özyıldız isimli şüpheli şahısların yaptığı uluslararası uyuşturucu madde ticareti suçunu işleyen 4 farklı organize suç örgütüne yönelik KUYU-4 operasyonunu gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, yakalanan 47 şüpheli şahıs tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi. Ayrıca suçtan elde edilen yaklaşık 11 Milyar lira değerindeki mal varlığına da el konuldu.

Operasyon kapsamında firari olarak aranan Orhan Ünğan’ın yurt dışından temin ettiği uyuşturucu maddelerin dağıtımını organize ettiği belirlendi. Örgüt adına silahlı eylemlere karıştığı tespit edilen çetenin ikinci adamı Servet S.’nin Beykoz’da bir çiftlikte yaşadığı ortaya çıktı.

İstanbul Polisi, Servet S.’nin Bulunduğu çiftliğe operasyon düzenledi. Bu operasyonda Servet S., Hasan O., Mehmet T. ve Anıl K. gözaltına alındı. Yapılan aramada 1 adet susturuculu otomatik tüfek, 2 adet tabanca, 216 adet fişek, 5 bin € ile 9 bin 600 ₺ ele geçirildi. Soruşturma devam ediyor.

Bu operasyonla uyuşturucu dağıtımını organize eden ve silahlı eylemlere karışan kişilerin etkisiz hale getirildiği belirtilirken, olayla ilgili daha fazla detayın ortaya çıkması için soruşturmanın devam ettiği ifade edildi. İstanbul’un uyuşturucu ticareti ve organize suç örgütleriyle mücadelede kararlı bir şekilde ilerleyen Emniyet Müdürlüğü, bu tür suç örgütlerine yönelik operasyonlarını sıklaştırarak şehrin güvenliğini sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor. Gözaltına alınan şüphelilerin adli süreçte adalet karşısında hesap vermeleri beklenirken, toplumda infial yaratan bu tür suç örgütlerinin faaliyetlerine son verilmesi için güvenlik güçlerinin kararlı tutumu devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Uyuşturucu Çetesinin İkinci Adamı Beykoz’da Yakalandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin