1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Uyuşturucu Operasyonunda 50 Şüpheliden 30’u Tutuklandı!

Uyuşturucu Operasyonunda 50 Şüpheliden 30’u Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Narkotik, çevik kuvvet ve özel harekat polis ekipleri operasyon sırasında zanlıları başarılı bir şekilde yakaladı. Operasyonda büyük miktarda uyuşturucu ve para ele geçirilirken, 50 şüpheliden 30’u tutuklandı, 3 kişiye ev hapsi cezası verildi ve 16 kişi hakkında adli kontrol uygulandı.

Aynı operasyon kapsamında cezaevinde bulunan 65 kişinin sayısının 95’e yükseldiği bildirildi.

Bursa’da bulunan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İstanbul, Konya, Van, Kocaeli, Nevşehir, Muğla, Samsun, Diyarbakır, Şanlıurfa, Balıkesir, Tekirdağ ve Muş’ta eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona 1500 polisin yanı sıra narkotik köpekleri, dronlar ve helikopter de destek verdi.

Evlerde yapılan aramalarda; yeşil reçeteye tabi haplar, sıvı metamfetamin, kokain, bonzai, esrar, tabancalar, mermiler, teraziler, para ve döviz ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 50 şüpheliden 30’u tutuklandı, 3 kişiye ev hapsi, 16 kişiye adli kontrol verildi. 65 tutuklunun daha önce cezaevinde olduğu ve toplam tutuklu sayısının 95’e yükseldiği belirtildi.

Bursa İl Emniyet Müdürü, operasyona katılan 1500 polisi uğurlarken, operasyonlarla uyuşturucu satışının büyük oranda durdurulduğu belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Uyuşturucu Operasyonunda 50 Şüpheliden 30’u Tutuklandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin