1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Vali Gül’den İstanbul İşçilerine Kutlama Mesajı: İşin, Aşın ve Emeğin Şehri için Çalışmaya Devam!

Vali Gül’den İstanbul İşçilerine Kutlama Mesajı: İşin, Aşın ve Emeğin Şehri için Çalışmaya Devam!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Gül, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, İstanbul ve Türkiye’nin üretim sektöründe çalışan işçileri kutlayarak, emekçilerin birlik ve dayanışmasının önemine vurgu yaptı. Gül, Türkiye’nin dört buçuk milyon kayıtlı işçisiyle işin, aşın, emeğin ve ekmeğin şehri olan İstanbul’da çalışanların kalkınma ve büyüme sürecinde önemli roller üstlendiğini belirtti.

Vali Gül, mesajında, İstanbul’da yaşayan farklı inanç ve kültürlerin barış içinde bir arada yaşamasını dileyerek, tüm işçilerin emeklerinin karşılığını almasını temenni etti. Gül, şehirde eşitliğin sağlanması, hakların korunması ve yüceltilmesi için kurum ve kuruluşlarla birlikte çalıştıklarını ifade etti. İstanbul’un kalkınması için alın teri döken işçilere şükranlarını sunan Vali Gül, Türkiye’nin geleceği için canla başla çalışan herkese teşekkür etti.

Gül, mesajında Türkiye’nin ve milletin geleceği için çalışan tüm emekçilerin değerini bildiklerini ve onların emeklerinin Türkiye’nin gücüne güç katacağına inandıklarını belirtti. Emeklerinin karşılığını almak için alın teri döken işçilerin Türkiye’nin yüzyılında da önemli bir rol oynayacaklarını vurgulayan Vali Gül, tüm işçi ve emekçi kardeşlerine selamlarını iletti ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Vali Gül’ün mesajı, İstanbul ve Türkiye’nin üretim sektöründe çalışan işçilere yönelik bir teşekkür ve takdir ifadesi olarak nitelendirilebilir. Gül, işçilerin emeklerinin karşılığını alması, haklarının korunması ve değerinin bilinmesi gerektiğini vurgulayarak, işçilerin kalkınma ve büyüme sürecindeki önemine dikkat çekti. Ayrıca, farklı inanç ve kültürlerin bir arada barış içinde yaşadığı İstanbul’da dayanışmanın ve birliğin önemine vurgu yaptı. Son olarak, Türkiye’nin geleceği için emek sarf eden tüm çalışanlara minnettarlığını ve teşekkürlerini iletti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vali Gül’den İstanbul İşçilerine Kutlama Mesajı: İşin, Aşın ve Emeğin Şehri için Çalışmaya Devam!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin