1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Vali tarafından tutuklanan kadının şok ifadesi

Vali tarafından tutuklanan kadının şok ifadesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli emniyetinde ifadesi alınan şüphelinin, saldırıya uğrayan kadınların erkek arkadaşıyla ilişki yaşadığını belirterek bunun saldırıları tetiklediğini söylediği öğrenildi. Vali Seddar Yavuz, şüphelinin yakalanmasının ardından sosyal medya hesabından ‘Gereği yapıldı’ notuyla fotoğrafını paylaştı.

Kocaeli’nin Körfez ve İzmit ilçelerinde farklı tarihlerde birçok kadının saldırıya uğradığı görüntülerin sosyal medya hesaplarından paylaşılmasının ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı. Mağdurların R.S., A.T.S ve C.S.’ye saldıran kişilerin Bahar K. ve G.K. olduğu belirlendi. Bu bilgi üzerine operasyon düzenleyen polis, darp, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama gibi suçlamalarla gözaltına alınan Bahar K. ve G.K.’yı ifadeleri almak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.

G.K.’nın ifadesinin ardından serbest bırakıldığı, ancak Bahar K.’nın bugün Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildiği ve mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Bahar K.’nın emniyette verdiği ifadesinde, saldırıya uğrayan kadınların erkek arkadaşıyla yakınlaştığını ve bu yüzden saldırıları gerçekleştirdiğini belirttiği öğrenildi.

Buna ek olarak, evde ve sokakta çekilen farklı tarihlerdeki görüntülerde Bahar K.’nın bir erkeğin adını söyleyerek mağdurları darp ettiği anlar yer aldı. Mağdurlardan birinin darbe sırasında “Abla elim kanıyor, lütfen bırak” dediği görüntülerde yer aldı. Başka bir mağduru darbeden şüpheli ise “Benim yüzümü sakın unutma” dediği anlar kaydedildi. Bir mağdurun yere yatıp nefes alamadığı anlar ile Bahar K.’nın sorular sorarak darbettiği anlar da görüntülendi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Bahar K.’nın yakalanması sonrasında sosyal medya hesabından ‘Gereği yapıldı’ notuyla şüphelinin fotoğrafını paylaştı. Soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vali tarafından tutuklanan kadının şok ifadesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin